De 5 leukste cadeaus voor elke koffie liefhebber

We weten hoe lastig het kan zijn om een cadeau uit zoeken voor iemand die alles al lijkt te hebben. Maar, als je een cadeau zoekt voor een koffieliefhebber, dan hebben wij de 5 leukste cadeaus voor elke koffie liefhebber voor je gevonden! Onderstaande tools en accessoires staan ongetwijfeld bovenaan het lijstje van de (beginnende) thuisbarista.

1. De lekkerste koffiebonen

Wie houdt er nou niet van een vers gezet kopje koffie in de ochtend? Met onze koffiebonen maak je elke thuisbarista blij. Onze bonen hebben de aroma’s melkchocolade, hazelnoot en karamel en kunnen zowel voor filter als de espressomachine gebruikt worden. Voor filter adviseren wij de French press of V60.

2. Koffie weegschaal

Met een barista weegschaal kan jouw vriend/vriendin/broer/zus thuis de lekkerste koffie zetten. Door de maling te wegen, kun je het uiterste uit je koffiebonen halen. Een barista weegschaal is niet alleen essentieel bij een espressomachine, maar ook voor filterliefhebbers. Door de koffiemaling voor elk kopje koffie af te wegen, kun je elke dag de lekkerste koffie drinken.

3. V60 koffie filter

Ken jij iemand die een ontzettende liefhebber van goede koffie is, maar nog maar net begint met experimenteren? Dan is de V60 van Hario een erg leuk cadeau om te geven. De V60 is een toegankelijke filtermethode. Op ons blog vind je een aantal tips om als beginnende barista de lekkerste koffie te zetten met een V60. Bestel dan ook direct het filterpapier voor, anders wordt het lastig koffie zetten met de V60.

4. Koffiebonen handmaler

Een koffiebonen handmaler is een hele belangrijke tool voor specialty coffee liefhebbers. Wanneer koffie gemalen is verliest het snel zijn kwaliteit. Je wil als fanatieke koffie drinker natuurlijk niet dat jouw dure specialty coffee direct zijn kenmerkende smaken verliest. Koop dus geen voorgemalen bonen, maar maal de bonen zelf net voor het zetten van je kopje koffie.

5. Barista workshop

Geef een barista workshop van LeRine cadeau! Tijdens onze workshop leert de ontvanger onder andere de perfecte espresso te zetten, het verhaal achter koffie en latte art. Heeft jouw vriend of vriendin net een nieuwe espressomachine aangeschaft? Geef dan een barista workshop bij jou thuis cadeau! Wij komen langs en geven al onze tips & tricks over deze machine, zodat jij verzekerd bent van een goed kopje koffie als je bij ze op de koffie gaat ;-).

Dit bericht bevat affliate links

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *