De lekkerste koffie gewoon op

kantoor


Na 2 jaar thuis gewerkt te hebben, ben je weer gewend geraakt aan je eigen goede koffie thuis. Nu je weer naar kantoor gaat wil je dit toch ook? Goede koffie hoeft geen uitzondering te zijn op kantoor. Met onze vers gebrande koffiebonen krijg je bij elke druk op de knop de lekkerste koffie uit de automaat. Ook toe aan een nieuwe automaat? Kijk dan eens bij onze volautomaten voor kantoor.

Wij kijken graag samen met jou naar alle opties en natuurlijk jouw wensen. Heb je een klein kantoor, groot of zelfs een aantal kantoren? Het kan allemaal. We helpen je graag verder.

Het proces

001.

Wat wil je je werknemers bieden? Hoeveel werknemers heb je in dienst en hoeveel koffie wordt er per dag ongeveer gedronken?

002.

Samen gaan we kijken naar de mogelijkheden. Je krijgt een aantal koffiebonen te proeven en hier maak je vervolgens een keuze uit.

003.

Wij leveren de vers gebrande koffiebonen op de vooraf afgesproken leveringsdata. Het genieten kan beginnen!

Lerine koffiebonen op jouw kantoor?

passende machine bij de koffie

Volautomatische koffiemachine FE21

De FE21 is een toegankelijk model met een elegant en modern uiterlijk. Deze koffiemachine is uitermate geschikt voor kleine tot middelgrote bedrijven als een winkel, klein café of kantoor.

Specificaties:
ca. 100 kopjes per dag
10.1 inch display
24 geprogrammeerde dranken
Vermogen: 1500W – 240V

Meer weten over deze koffiemachine? Neem contact op voor een afspraak!

passende machine bij de koffie

Volautomatische koffiemachine FE41


De volautomatische FE41 is eveneens een toegankelijk model met een elegant en uiterlijk. Deze koffiemachine past makkelijk op een counter en kan dagelijks heel kantoor voorzien van heerlijke koffie.

Specificaties:
ca. 200 kopjes per dag
10.1 inch display
24 geprogrammeerde dranken
Vermogen: 2900W

Meer weten over deze koffiemachine? Neem contact op voor een afspraak!