alleen het beste

De lekkerste koffie voor jouw gasten

Word jij 40? Ben je 25 jaar getrouwd? Of vier je een ander moment waarbij je je gasten wil verrassen met echt goede koffie? Dan hebben we goed nieuws! De lekkerste koffie komt namelijk gewoon naar jou toe!

voor elke gelegenheid

Een greep uit de mogelijkheden


Mobiele koffiebar op jouw bruiloft

Op jouw mooiste dag wil je natuurlijk het beste voor je gasten. Onze koffietruck kan daarbij helpen! Verras je gasten met een goede kop verse koffie op jouw bruiloft. Zowel aan het begin van de dag, als na afloop kan onze koffietruck worden ingezet. Je gasten hebben immers een lange feestdag voor de boeg!


Barista inhuren voor jouw feestje

Ook voor andere speciale dagen waarbij je je gasten graag wil verrassen met vers gezette koffie, kun je ons inzetten. Denk aan een huwelijksjubileum, een verjaardag of een buurtfeest. Onze koffietruck is dé perfecte toevoeging aan deze dag! Met onze vers gebrande koffiebonen en professionele barista gaan wij op pad om jouw gasten te voorzien van heerlijke koffie (met latte art!).


Koffie op een uitvaart

Helaas zijn uitvaarten ook onderdeel van het leven. Een uitvaart is vanzelfsprekend een gedenkwaardige dag, waarbij je samenkomt met familie, vrienden en geliefden. Om de emotionele dag met elkaar af te sluiten kan het fijn zijn nog even een moment te hebben om rustig te zitten en mooie herinneringen op te halen. Met onze koffietruck verzorgen we graag de koffie om dit bijzondere moment te ondersteunen.


lerine en route

Dit is onze koffie truck

Wat kost een koffietruck huren?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en een offerte. Je krijgt binnen 48 uur terugkoppeling van ons.