say hello

De gezichten achter LeRine

Op LeRine.nl delen we vele berichten, maar door wie worden ze nou eigenlijk geschreven? Wat is hun verhaal en wat doen ze voor LeRine? De gezichten achter deze berichten stellen zich graag aan je voor!

Heb je vragen, wil je samenwerken of gastblogger worden? Neem contact met ons op!

brein achter lerine

Isabelle

Specialty coffee bereikbaar maken voor iedereen, dat is waar LeRine uit ontstaan is. Isabelle begon in 2018 training te geven aan thuisbarista’s en horeca en dit groeide al snel uit in een online kennis platform, zelfgemaakte recepten voor bij de koffie en evenementen. Met de opgedane kennis van de afgelopen jaren maakt Isabelle het de thuisbarista zo eenvoudig mogelijk om elke dag de lekkerste koffie gewoon thuis te drinken!

Lees hieronder meer over Isa’s achtergrond en het ontstaan van LeRine


marketing & design

Marcella

Zie je een foto voorbij komen op LeRine? Grote kans dat Marcella achter de camera stond. Haar creatieve ei kan ze volledig kwijt in het fotograferen, filmen, vormgeven van de website en het maken van alle andere uitingen voor LeRine.

Achter de schermen doet ze ook nog een poging om de website zo hoog mogelijk te laten scoren in Google (en dat lukt best goed!).


columnist

Rebecca

Je kent haar misschien van het instagramaccount ‘Bakkie met Becca‘, waar ze kletst over koffie en ons verwend met prachtige latte art. Ze werkt als barista, ze schrijft én geeft als freelancer barista trainingen.

Op Lerine.nl neemt ze ons mee in alle leuke, gekke en memorabele dingen die ze meemaakt als barista.


blogger

Anouk

Sinds 2019 is Anouk al werkzaam in de specialty coffee en heeft ze in verschillende koffiebars mogen werken. Ze schrijft met veel liefde blogs voor LeRine over filterkoffie, haar favoriete koffie plekjes én meer.

Je zult Anouk ook zo nu en dan achter onze koffiebar vinden om jouw favoriete koffie te maken!


Wil jij (gast)blogger worden op Lerine.nl?

Schrijf jij graag en heb je kennis van koffie of bakken? Dan zou je gastblogger kunnen worden op LeRine.nl. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers die graag hun ervaring en kennis delen. Heb jij interesse om gastblogger te worden? Neem dan contact met ons op, dan kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Wil jij op een andere manier met ons samenwerken? Leuk! Kijk op onze samenwerkingspagina voor de opties.