Kopje waarbij latte art in wordt geschonken

Koffie op beurzen en evenementen

Organiseer jij binnenkort een beurs of evenement en ben je op zoek naar een mobiele koffiebar? Met LeRine en Route rijden we naar je toe en verzorgen we de lekkerste koffie voor jouw gasten! Of dit nu binnen of buiten is, onze mobiele koffiekar is overal inzetbaar. Met onze versgebrande koffiebonen en professionele barista gaan wij op pad om de gasten op jouw beurs of evenement te voorzien van heerlijke koffie (met latte art!).

Koffie bij de beursstand

De geur van onze vers gebrande koffiebonen zorgt ervoor dat bezoekers automatisch naar jouw stand worden gelokt. Zo heb je gelijk je bezoekers iets aan te bieden en zullen ze je beter onthouden (“Oja! Die hadden die lekkere koffie!”). Daarnaast geniet je natuurlijk zelf ook de hele dag van vers gezette koffie. Win win!

Iets lekkers bij de koffie?

Wij vinden dat bij koffie ook iets lekkers hoort. Daarom kunnen we ons aanbod uitbreiden met onze signature chocolate chip cookies, brownies of iets anders lekkers. Neem contact op voor de mogelijkheden of vraag een offerte aan.

Meer informatie over onze koffiekar

Speciaal voor feesten en evenementen die binnen plaatsvinden of kleinere locaties hebben we onze compacte koffie kar ontwikkeld.  

Koffiekar huren voor evenementen

Onze mobiele koffiekar is ideaal voor jouw evenement of bij de ingang van een beurs. Onze koffiekar kan op elke locatie worden ingezet. Zowel aan het begin bij de inloop van jouw gasten, als na afloop kunnen we worden ingezet. Onze professionele barista zet voor iedereen de lekkerste koffie creaties met onze La Marzocco espressomachine. Zo zorgen wij ervoor dat het jouw gasten aan niets ontbreekt op het gebied van koffie! Geen gebrek aan een goede dosis cafeïne!

Mobiele koffiekar voor kleine beurzen en evenementen

Sta je zelf op de beurs en wil je graag je (nieuwe) klanten een kopje koffie aan kunnen bieden tijdens een sales gesprek? Met onze compacte koffie kar kunnen we op elke verdieping en plek staan en jouw klanten voorzien van heerlijke koffie.