Horeca barista training

Hoge kwaliteit koffie is ontzettend belangrijk voor gasten. Hier is een goed opgeleide barista voor nodig. Een barista weet gasten te adviseren en kan door de espressomachine en bonenmaler in te stellen, de smaak van de bonen tot in perfectie bepalen. Wij hebben onze Horeca barista training opgedeeld in een basis, gevorderde en latte art training. Elke training bevat alle aspecten om als professionele barista in de horeca aan de slag te kunnen, met de nadruk op gastvrijheid en klantvriendelijkheid. De training kan gegeven worden in de eigen horecagelegenheid. Is het elke dag te druk? Het is dan ook mogelijk om personeel naar onze studio in Deventer te sturen. 

We leggen tijdens de training ook de nadruk op de workflow. Hoe kun je als barista zo efficiënt en snel mogelijk een kopje koffie klaarmaken? Hoe blijft de werkplek te allen tijde schoon? En hoe maak je twee dranken tegelijk?

Vul onderstaand contactformulier in, stuur een chat, of bel ons via +31 6 22 77 37 36.


Basis horeca barista training

Tijdens de basis horeca barista training focussen we op een goede routine, het herkennen van smaken, het bedienen van de espressomachine en het perfect schuimen van melkschuim. Na deze training kan jouw personeel zelfstandig koffie serveren aan gasten.

Duur
2,5 – 3 uur

Personen
1 – 4 personen

Kosten
€200,00 (excl. btw en reiskosten)


Gevorderde horeca barista training

Kan jouw personeel al een kopje koffie zetten? Dan gaan we met de gevorderde horeca barista training een stapje verder. Na deze training kan jouw personeel zelfstandig de machine en bonenmaler afstellen op smaak, melk opschuimen als een pro en misschien zelfs latte art.

Duur
2,5 – 3 uur

Personen
1 – 4 personen

Kosten
€200,00 (excl. btw en reiskosten)


Latte art horeca barista training

Hou jij ook zo van een mooi hartje in je cappuccino? Gasten houden hier ook fijn. Een hartje in je koffie betekent dat de barista veel aandacht geeft aan elk kopje koffie en dat trekt mensen aan. Gasten zullen eerder terugkomen, wanneer de koffie lekker is en er mooi uitziet. Tijdens de latte art horeca barista training leren we jouw personeel het perfecte microschuim te schuimen en de mooiste figuurtjes schenken.

Duur
2,5 – 3 uur

Personen
1 – 4 personen

Kosten
€200,00 (excl. btw en reiskosten)


Op maat

We willen graag meedenken om de trainingen aan te passen naar de bedrijfsformule. Laat ons weten wat je van de training verwacht, dan kunnen we samen de perfecte training samenstellen voor jouw personeel. Het is ook mogelijk alle trainingen te combineren in één trainingsdag.

Heb je vragen? Stel ze gerust!
Wil je een offerte aanvragen? Vul dan ook onderstaand contactformulier in. Laat je naam, bedrijfsnaam en e-mailadres achter in het contactformulier hieronder. We nemen binnen 2 dagen contact met je op.