Evenementen

Lerine en route

Koffie op evenementen

Koffie is inmiddels onmisbaar geworden in het dagelijks leven, maar goede koffie is lang niet overal te verkrijgen. Daarom komen wij komen met onze koffietruck ‘LeRine en Route’ de lekkerste koffie bij jou in de buurt verzorgen!

Met LeRine en Route rijden we heel Nederland door om iedereen te voorzien van de lekkerste specialty coffee. Zo kun je ons vinden op evenementen en foodfestivals, maar zijn we ook in te huren voor (buurt)feesten, bruiloften en bedrijfsuitjes.

Mobiele koffiebar op locatie

Organiseer jij binnenkort een feest, bruiloft of evenement? Huur dan onze mobiele koffiebar op jouw locatie. Met een goede kop koffie blijven jij en je gasten immers scherp en alert. Wel zo fijn als jullie een lange (feest)dag of -avond voor de boeg hebben! Onze professionele barista zet voor iedereen de lekkerste koffie creaties met onze La Marzocco espressomachine. Zo zorgen wij ervoor dat het jouw gasten aan niets ontbreekt op het gebied van koffie!

Het is ons doel om hoge kwaliteit koffie te serveren op elke plek. We gaan daarom ook altijd op pad met vers gebrande koffiebonen en een professionele barista.

Iets lekkers bij de koffie?

Wij vinden dat bij koffie ook iets lekkers hoort. Daarom kunnen we ons aanbod uitbreiden met onze signature chocolate chip cookies, brownies of iets anders lekkers. Neem contact op voor de mogelijkheden of vraag een offerte aan.

LeRine en Route bij jou in de buurt?

Het makkelijke aan een koffietruck is dat we in principe overal kunnen staan. We hebben dan doordeweeks ook geen vast standplaats, maar zijn veel te vinden in de omgeving van Deventer en Apeldoorn. Wil je dat wij bij jou in de buurt koffie komen verzorgen, bijvoorbeeld voor een huwelijk, uitvaart of bedrijfsopening? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

wij komen naar je toe

Wil jij onze mobiele koffiebar met Barista inhuren?

Dat kan! Neem dan hieronder contact met ons op, of mail ons op info@lerine.nl. Ook als je andere vragen hebt. We bespreken graag de mogelijkheden met je.

volg ons

@lerinecoffee & @lerine.enroute &
@lerinebakery

Koffietruck huren in ApeldoornDeventerZwolleEnschedeAmersfoort – Staat jouw plaats er niet bij? Neem contact op!