Lerine en route

Koffie op jouw evenement

Wil jij écht goede koffie op jouw (zakelijke) evenement, bruiloft of feestje? LeRine en Route komt naar je toe. Onze mobiele koffietruck en koffie kar zijn overal inzetbaar, zowel binnen als buiten en van alle gemakken voorzien.

Onze professionele barista’s zetten voor jou de perfecte espresso, heerlijke cappuccino (uiteraard met latte art) of een andere koffiedrank. Ook zijn onze truck en kar uitgerust met verse melk, chocolade melk en een ruime keuze aan biologische thee van Senza Tea. Uiteraard zetten we onze koffie met onze eigen LeRine koffiebonen uit de lokale branderij.

Mobiele koffiebar voor al je evenementen

Ben jij klaar voor een ware koffiebeleving? Dan zit je bij LeRine en Route goed. Wij zetten namelijk niet zomaar koffie, maar geven jouw evenement of, bruiloft of feest, net dat beetje extra. Onze professionele barista’s zorgen voor een warm welkom van je gasten en zetten elke koffiedrank die je maar kunt bedenken. Uiteraard alleen met onze eigen specialty koffiebonen (100% arabica). Daarnaast leveren wij, indien gewenst, ook heerlijk eigen gemaakt gebak of onze signature koeken voor bij de koffie.

Professionele barista op locatie

Je huurt onze koffietruck en koffiekar altijd inclusief professionele barista. Ze zetten de lekkerste koffie op onze hoogwaardige koffiemachines van La Marzocco en Ascaso. Met deze machines kunnen de barista’s snel achter elkaar verschillende koffies maken en blijft de kwaliteit erg hoog. Naast onze eigen vers gebrande LeRine koffiebonen, gebruiken we altijd verse melk (eventueel plantaardig) en bieden we een ruime keuze aan biologische thee van Senza Tea.

Het is ons doel om hoge kwaliteit koffie te serveren op elke locatie en gaan voor een ware koffiebeleving.


Hierom kies je voor de koffietruck of koffiekar van LeRine

 • Altijd een professioneel opgeleide barista
 • Specialty koffiebonen uit Guatemala (100% arabica)
 • Altijd en overal inzetbaar
 • Geen lange rijen: onze barista’s zetten tot 150 koffies per uur
 • Heerlijke biologische thee van Senza Tea Co.
 • Onbeperkt koffie en thee tijdens het hele evenement

Iets lekkers bij de koffie?

Wij vinden dat bij koffie ook iets lekkers hoort. Daarom kunnen we ons aanbod uitbreiden met onze signature chocolate chip cookies, brownies of iets anders lekkers. Neem contact op voor de mogelijkheden of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Onze koffietruck of koffiekar bij jou in de buurt?

Het makkelijke aan een koffietruck en koffiekar is dat we in principe overal kunnen staan. We hebben dan doordeweeks ook geen vast standplaats, maar zijn veel te vinden in de omgeving van Deventer en Apeldoorn. Wil je dat wij bij jou in de buurt koffie komen verzorgen, bijvoorbeeld voor een huwelijk, uitvaart of bedrijfsopening? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!


meer informatie

Wil je meer weten over onze mobiele koffiekar of koffietruck met professionele barista?

Leuk! We vertellen je graag meer. Neem contact op of bezoek de betreffende pagina voor meer informatie.


Veelgestelde vragen

Onze koffiekar is lekker compact. De afmetingen zijn:

Breedte | ca. 124 cm
Hoogte | 90 cm zonder machine, 120 cm met machine
Diepte | ca. 62 cm

Onze koffietruck is een Volkswagen Crafter. De afmetingen zijn:

Totale lengte | 5,98 meter
Breedte | 2,42 meter (excl. luifel van ca. 80 cm)
Hoogte | 2,35 meter

Het op- en afbouwen duurt ca. 1 – 2 uur. Dit gaat om het neerzetten van de kar of truck, het voorbereiden en het opwarmen van de machine. Het op- en afbouwen doen we graag direct voor en na het evenement. Is dat geen optie of heb je hierover andere wensen? Wij denken graag met je mee!

Zeker! Wij werken graag met Sprout en Oatly. Wij zorgen dat we altijd wat plantaardige melk op voorraad hebben. Indien je alleen plantaardige melk wenst voor het evenement, dient dit wel vooraf aangegeven te worden.

Voor zowel onze truck als kar hebben wij een stroompunt nodig met 220/230 aansluiting. De machine (in zowel de kar als truck) gebruikt een aparte stroomgroep van ca. 3600 watt.

De kosten voor jouw evenement zijn afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan het aantal personen, aantal barista’s, de tijdsduur, of je de kar of truck wil huren en eventuele andere wensen die je hebt.

Je ontvangt van ons binnen 48 uur een offerte op maat.

Momenteel serveren we onze koffie in kartonnen (wegwerp)bekers. Medio 2023 zullen we dit uitbreiden met duurzamere opties.

 • Espresso
 • Americano
 • Cappuccino
 • Flat White
 • Cortado
 • Cafe Latte
 • Latte Machiato
 • Diverse soorten biologische thee van Senza Tea Co.

Onze warme dranken worden gemaakt met volle melk, maar we bieden ook plantaardige opties zoals Sprout en Oatly. Naast bovenstaande dranken, kunnen we ook seizoensafhankelijke dranken zoals ijskoffie warme chocolade melk aanbieden. Heb je andere wensen? We bespreken graag de opties met je.

volg ons

@lerinecoffee & @lerine.enroute &
@lerinebakery

Koffietruck huren in ApeldoornDeventerZwolleEnschedeAmersfoort – Staat jouw plaats er niet bij? Neem contact op!