Evenementen

Koffie is inmiddels onmisbaar geworden in het dagelijks leven, maar goede koffie is lang niet overal te verkrijgen. Daarom komen wij komen met onze koffietruck ‘LeRine en Route’ de lekkerste koffie bij jou in de buurt verzorgen! Met LeRine en Route rijden we heel Nederland door om iedereen te voorzien van de lekkerste specialty coffee. Zo kun je ons vinden op evenementen en foodfestivals, maar zijn we ook in te huren voor (buurt)feesten, bruiloften en bedrijfsuitjes.

Mobiele koffiebar op locatie

Organiseer jij binnenkort een feest, bruiloft of evenement? Huur dan onze mobiele koffiebar op jouw locatie. Met een goede kop koffie blijven jij en je gasten immers scherp en alert. Wel zo fijn als jullie een lange (feest)dag of -avond voor de boeg hebben! Onze professionele barista zet voor iedereen de lekkerste koffie creaties met onze La Marzocco espressomachine. Zo zorgen wij ervoor dat het jouw gasten aan niets ontbreekt op het gebied van koffie!

Het is ons doel om hoge kwaliteit koffie te serveren op elke plek. We gaan daarom ook altijd op pad met vers gebrande koffiebonen en een professionele barista.

LeRine en route kan onder andere ingezet worden op de volgende evenementen:

  • Mobiele koffiebar op evenementen en (food)festivals;
  • Mobiele koffiebar op feesten en bruiloften;
  • Mobiele koffiebar op buurtfeest (burendag);
  • Mobiele koffiebar bij jouw bedrijf(sfeest);
  • Mobiele koffiebar bij jou in de buurt.

Waar kun je LeRine en Route vinden?

Onze koffie truck heeft geen vaste standplaats. Dat is het makkelijke van een mobiele koffiebar, wij kunnen overal staan! Doordeweeks vind je onze mobiele koffiebar in de omgeving van Apeldoorn, Deventer, Zutphen, Zwolle of Voorst. Een overzicht van onze planning voor komende week vind je op ons instagram account. Zo weet jij waar je dagelijks de lekkerste koffie kunt afhalen.

wij komen naar je toe

Wil jij onze mobiele koffiebar met Barista inhuren?

Dat kan! Neem dan hieronder contact met ons op, of mail ons op info@lerine.nl. Ook als je andere vragen hebt. We bespreken graag de mogelijkheden met je.

volg ons

@lerinecoffee & @lerine.enroute

Koffie op evenement