Een barista op jouw evenement

Wil jij écht goede koffie op jouw (zakelijke) evenement, bruiloft of feestje? Dan komt LeRine en Route naar je toe. Onze koffiekar is overal inzetbaar, zowel binnen als buiten, en is van alle gemakken voorzien.

Onze professionele barista’s zetten voor jou een perfecte espresso, heerlijke cappuccino (uiteraard met latte art) of een andere koffiedrank waar jij zin in hebt. De koffiekar is uitgerust met verse melk, chocolademelk en een ruime keuze aan biologische thee van Senza Tea. Uiteraard zetten we onze koffie met onze eigen LeRine koffiebonen uit de lokale branderij.

Meer informatie over onze koffiekar

Speciaal voor feesten en evenementen die binnen plaatsvinden of kleinere locaties hebben we onze compacte koffie kar ontwikkeld.  

De LeRine koffie kar

Mobiele koffiekar voor al je evenementen

Ben jij op zoek naar een ware koffiebeleving? Dan zit je bij LeRine en Route goed. Wij zetten namelijk niet zomaar koffie, maar geven jouw evenement, bruiloft, of feest, net dat beetje extra. Onze professionele barista’s zorgen voor een warm welkom van je gasten en zetten elke koffiedrank die je maar kunt bedenken. Uiteraard alleen met onze eigen specialty koffiebonen (100% arabica). Daarnaast leveren wij, indien gewenst, ook heerlijke madeleines voor bij de koffie in de smaken naturel, pistache, cappuccino of citroen.

Professionele barista op locatie

Je huurt onze koffiekar altijd inclusief professionele barista. Zij zetten de lekkerste koffie op onze hoogwaardige espressomachines van La Marzocco. Met deze machines kunnen de barista’s snel achter elkaar verschillende koffies maken en blijft de kwaliteit hoog. Naast onze eigen vers gebrande LeRine koffiebonen, gebruiken we altijd verse melk. Een plantaardig alternatief voor melk is eventueel ook mogelijk. Daarnaast bieden we een ruime keuze aan biologische thee van Senza Tea aan.

Hierom kies je voor de koffiekar van LeRine

 • Altijd een professioneel opgeleide barista
 • Specialty koffiebonen uit Guatemala (100% arabica)
 • Altijd en overal inzetbaar
 • Geen lange rijen: onze barista’s zetten tot 150 koffies per uur
 • Heerlijke biologische thee van Senza Tea Co.
 • Onbeperkt koffie en thee tijdens het hele evenement

Iets lekkers bij de koffie?

Wij vinden dat bij koffie ook iets lekkers hoort. Daarom kunnen we ons aanbod uitbreiden met onze signature chocolate chip cookies, brownies of iets anders lekkers. Neem contact op voor de mogelijkheden of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Onze koffiekar bij jou in de buurt?

Wil je dat wij bij jou in de buurt koffie komen verzorgen, bijvoorbeeld voor een huwelijk, uitvaart of bedrijfsopening? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Dit vinden anderen van ons.

5,0

Gemiddelde beoordeling
op Google.com

5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
“Geweldige service. Bij de uitvaart van mijn oma wilden we graag koffie serveren, hier hebben we LeRine toen voor ingeschakeld. Dit bleek een groot succes; heerlijke bonen, veel variëteit, inclusief meerdere opties voor vegans. Goede communicatie; vriendelijk, leuke bus en makkelijk klaargezet+opgeruimd. De koffie was een groot onderdeel van het begin van een mooie uitvaart.”
Tijmen van Schendel
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
“De beginnersworkshop was erg leerzaam en leuk om te volgen! Isabelle kon ons ontzettend veel vertellen over de ingewikkelde wereld van koffie en het was super om eens zelf achter de machine te staan.”
A van Heems
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
“Mijn man en ik hebben woensdag 3 mei een workshop gehad. Het was een leerzame, gezellige ochtend. Leuke uitleg over koffie en hoe je de lekkerste koffie kunt zetten. Bedankt Isabelle voor deze leerzame ervaring. Groetjes Dave en Jolanda”
Jolanda Wong

Veelgestelde vragen

Onze koffiekar is lekker compact. De afmetingen zijn:

Breedte | ca. 124 cm
Hoogte | 90 cm zonder machine, 120 cm met machine
Diepte | ca. 62 cm

Het op- en afbouwen duurt ca. 1 – 2 uur. Dit gaat om het neerzetten van de kar, het voorbereiden en het opwarmen van de machine. Het op- en afbouwen doen we graag direct voor en na het evenement. Is dat geen optie of heb je hierover andere wensen? Wij denken graag met je mee!

Zeker! Wij werken graag met Sprout en Oatly. Wij zorgen dat we altijd wat plantaardige melk op voorraad hebben. Indien je alleen plantaardige melk wenst voor het evenement, dient dit wel vooraf aangegeven te worden.

 • Espresso
 • Americano
 • Cappuccino
 • Flat White
 • Cortado
 • Cafe Latte
 • Latte Machiato
 • Diverse soorten biologische thee van Senza Tea Co.

Onze warme dranken worden gemaakt met volle melk, maar we bieden ook plantaardige opties zoals Sprout en Oatly. Naast bovenstaande dranken, kunnen we ook seizoensafhankelijke dranken zoals ijskoffie warme chocolade melk aanbieden. Heb je andere wensen? We bespreken graag de opties met je.

Voor de kar hebben wij een stroompunt nodig met 220/230 aansluiting. De machine gebruikt een aparte stroomgroep van ca. 3600 watt.

De kosten voor jouw evenement zijn afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan het aantal personen, aantal barista’s, de tijdsduur en eventuele andere wensen die je hebt.

Je ontvangt van ons binnen 48 uur een offerte op maat.

Momenteel serveren we onze koffie in kartonnen (wegwerp)bekers. Medio 2023 zullen we dit uitbreiden met duurzamere opties.

Koffiekar huren in ApeldoornDeventerZwolleEnschedeAmersfoort – Staat jouw plaats er niet bij? Neem contact op!