kom kennismaken

Werken bij LeRine

Bij LeRine zijn we op zoek naar mensen die onze grote passie voor koffie delen. Denk jij dat jij erbij past? Bekijk dan of we een passende vacature voor je hebben en wie weet zitten we binnenkort samen aan een lekkere espresso (of flat white / cappuccino / cortado, je mag zelf kiezen ­čśë ).


Vacatures LeRine

Barista evenementen en workshops (m/v/) – oproepbasis
Open sollicitatie


Barista evenementen en workshops (m/v) – oproepbasis

Voor evenementen en workshops zijn we op zoek naar barista’s die ons team willen versterken. Je maakt onderdeel uit van een poule, waarbij evenement- en workshopdagen worden gedeeld. Hiervoor kun je je opgeven op basis van jouw beschikbaarheid. De meeste evenementen vinden plaats tussen donderdag en zondag. Deze functie is erg geschikt voor studenten en zzp’ers.

Wat ga je doen?

Als barista zet jij de lekkerste koffie voor de gasten. Zo lekker, dat ze nog eens bij je terug komen voor n├│g een kopje. Jij zet de perfecte espresso, schuimt de mooiste melk op en maakt misschien zelfs een mooi hartje in de bestelde cappuccino. Daarnaast neem je bestellingen aan, zorg je dat de werkruimte netjes blijft en help je mee met de op- en afbouw. Je kunt ingezet worden voor zowel de koffie truck als de koffie kar.

Gaan de evenementen heel goed en wil je meer leren? Dan kunnen we je opleiden tot baristatrainer voor het geven van workshops. Hiervoor krijg je een training en zul je een aantal keer meedraaien met de workshops van Isabelle.

We geven verschillende workshops, je kun op onze workshoppagina meer informatie vinden hierover.

Hier kun jij je in vinden

  • Je heb affiniteit met koffie
  • Je hebt interesse in het baristavak en wil hier graag meer over leren
  • Je bent klantvriendelijk en kunt zelfstandig werken
  • Indien je al ervaring hebt is het mooi meegenomen, maar het is niet verplicht

Dit bieden wij

  • Een afwisselende bijbaan op toffe evenementen
  • Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
  • Opleiding tot barista
  • Eventueel opleiding tot baristatrainer

Dit zijn wij

LeRine is in juli 2021 opgestart door Isabelle. Door haar grote liefde voor koffie heeft ze van jongs af aan bij verschillende bedrijven als barista gewerkt. Haar kennis brengt ze nu graag over en geeft hierom barista workshops om andere koffieliefhebbers meer te leren over koffie en het barista vak. Naast workshops kun je bij LeRine ook terecht voor vers gebrande koffiebonen, accessoires en evenementen. Met de LeRine en Route koffie truck reizen we heel het land door om iedereen van koffie te voorzien. De -net nieuwe- LeRine koffiekar is wat compacter en kan gemakkelijk binnen staan op evenementen. Ook LeRine Bakery is onderdeel van LeRine. We maken wekelijks een recept om je vingers bij af te likken!

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in de functie van Barista voor evenementen/workshops? Stuur dan je cv en motivatie naar Isabelle van der Horst isabelle@lerine.nl.


Open sollicitatie

Denk jij dat je een toevoeging bent aan het team van LeRine? Dan maken we graag kennis met je! Stuur je cv en motivatie naar Isabelle van der Horst isabelle@lerine.nl.