LeRine zakelijk voor horeca, kantoor en retail

Horeca

Wil je écht goede koffie kunnen serveren aan jouw gasten? LeRine to the rescue! Na een kopje koffie van onze specialty coffee willen jouw gasten niks anders meer. Een heerlijke boon die geschikt is voor alle koffiesoorten van espresso tot cappuccino. Serveer de dranken in de kopjes van de LeRine Home collection om echt wat moois op tafel te zetten. De kopjes zijn er in twee maten en ook beschikbaar met schotel voor een compleet koffiemoment voor iedere gast. 

Kantoor

Het eerste wat je ruikt als je kantoor binnenstapt: vers gebrande koffiebonen. Dat is pas een goed begin van de dag! Laat oude koffie achterwege en maak plaats voor specialty coffee met LeRine koffiebonen voor op kantoor. Zo geniet je iedere dag van lekkere koffies. Saaie kopjes of wegwerpbekers op kantoor zijn verleden tijd met het LeRine Home servies. Vervang ze voor LeRine kopjes die naast praktisch ook stijlvol zijn. Fan van onze bonen, maar nog geen machine? Ook dat regelen we voor je. Volautomatische koffiemachines brengen gemak met zich mee en zetten heerlijke koffie met de juiste bonen. Neem contact op om naar de mogelijkheden te kijken. 

Retail

Zou je graag onze kopjes of bonen willen verkopen in jouw woonwinkel, webshop of andere zaak? Dat kan! We bespreken graag de mogelijkheden met je. Vul het contactformulier hieronder in en kruis het vakje ‘Retail’ aan. Dan sturen we jou een link met alle retailprijzen.

Wat kunnen we voor je doen?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op om je wensen te bespreken.