welke barista workshop past bij mij

Onze barista workshops


Wanneer je nog maar net begint als barista is de basis barista workshop een goed begin. Hierna kun je doorgaan naar de gevorderde barista workshop. Hier leer je de bonenmaler en espressomachine in te stellen en gaan we opzoek naar de perfecte brew ratio. Na deze workshop kun je overal als barista aan het werk en zet je thuis de lekkerste koffie! Wil je ook latte art goed onder de knie krijgen? Ga dan aan de slag met onze latte art workshop. Hier leer je de juiste schenktechnieken en de opbouw van verschillende figuren.

Barista workshops voor de beginnende barista

Ben je nieuw in de wereld van koffie en wil je er graag meer over leren? Of heb je net een espressomachine aangeschaft en wil je graag weten hoe je deze goed gebruikt? Onze barista workshops bieden uitkomst!

Barista workshops voor de professionele barista

Lukt het jou al om de perfecte espresso te zetten, maar zou je ook latte art onder de knie krijgen? Of wil je graag zelf de machine en bonenmaler kunnen instellen? Onze gevorderde barista workshop en latte art workshop helpen jou om beter te worden!

Barista workshops op maat

Wanneer je graag met een besloten groep een barista workshop wil volgen, biedt onze barista workshop op maat uitkomst.

Ook voor horeca personeel bieden wij trainingen aan. Wij hebben onze Horeca barista training opgedeeld in een basis, gevorderde en latte art training. Elke training bevat alle aspecten om als professionele barista in de horeca aan de slag te kunnen, met de nadruk op gastvrijheid en klantvriendelijkheid.

voor jou gemaakt

Barista workshop op maat


Leer tijdens onze barista workshop op maat koffie zetten als een pro! Of het nu om een vrijgezellenfeest gaat, teamuitje of familiedag, je kunt bij ons met een besloten groep terecht voor een persoonlijke barista workshop op maat.

Vanaf €35,- p.p. | groepen van 4 – 20 personen | Locatie Deventer

gastvrijheid voorop

Horeca barista training


Hoge kwaliteit koffie is ontzettend belangrijk voor gasten. Hier is een goed opgeleide barista voor nodig. Een barista weet gasten te adviseren en kan door de espressomachine en bonenmaler in te stellen, de smaak van de bonen tot in perfectie bepalen.

Vanaf €250,- | maximaal 4 personen | Op locatie of in Deventer

ons motto

“Wij willen goede koffie voor iedereen bereikbaar maken. Want voor goede koffie hoef je de deur niet uit. Wij leiden je op tot thuisbarista, zodat je thuis altijd de lekkerste koffie kunt drinken.”


Waarom kiezen voor een workshop van LeRine?

  • Wij vinden dat hoge kwaliteit koffie bereikbaar moet zijn voor iedereen.
  • Wij leren je tijdens onze barista workshops het uiterste uit je koffiebonen te halen, zodat je elke dag weer hoge kwaliteit koffie drinkt.
  • Bij ons kun je terecht voor workshops in je eigen gezelschap of kleine groepen. Wil je een workshop voor 2 personen? Ook dat kan!
  • Heb je een eigen machine? Dan komen we ook graag naar je toe. Er is natuurlijk niks leukers dan je eigen machine optimaal te leren gebruiken.