De compacte koffie kar

Speciaal voor evenementen die binnen plaatsvinden of kleinere locaties hebben we onze compacte koffie kar ontwikkeld. Deze mobiele koffiebar is voorzien van een krachtige espressomachine en heeft alles om de lekkerste koffies te maken. 

Van alles voorzien

Onze compacte koffie kar is ideaal voor kleinere evenementen zoals een zakelijke bijeenkomst, winkelopening of bruiloft. De mobiele bar is gemakkelijk in iedere ruimte te plaatsen omdat we hem simpelweg naar binnen kunnen rijden. Het opbouwen van onze barista koffie kar is zo gebeurd zodat we binnen een kwartiertje klaar zijn om koffies te serveren. De compacte koffie kar is geschikt voor alle evenementen maar kan niet in de regen staan. Is het evenement buiten en weet je niet zeker of het droog blijft? Neem vooral contact op als je meer informatie wil.

La Marzocco Linea Mini espressomachine

We zetten onze heerlijke koffie met een mooie La Marzocco Linea Mini espressomachine die flinke druk kan genereren. Dit hebben we nodig om een goede espresso mee te zetten. De espressomachine heeft ook een stoompijpje waarmee we het beste melkschuim maken voor een lekkere cappuccino of andere koffie met melk.

LeRine koffiebonen

We serveren onze gasten natuurlijk alleen de beste en lekkerste koffie. Daarom nemen we naar elk evenement onze eigen vers gebrande koffiebonen mee. Onze Guatemala bonen zijn toegankelijk en geschikt voor iedere koffiedrank. Van een espresso tot een romige cappuccino, deze veelzijdige boon komt in beide helemaal tot zijn recht. De boon bevat tonen van melkchocolade, hazelnoot en karamel.

Wil je meer informatie over onze koffiebonen? Of wil je ze zelf thuis proeven? Bekijk de Guatemala bonen in onze shop!

Iets lekkers bij de koffie?

Wij vinden dat bij koffie ook iets lekkers mag. Daarom kunnen we ons aanbod uitbreiden met madeleines in de smaken naturel, citroen, cappuccino en pistache. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag een offerte aan.

Deze bedrijven gingen je voor