Naked portafilter espresso

Barista workshop in Deventer en omgeving

In de omgeving van Deventer kun je op veel plekken terecht voor een goede kop koffie. Hierdoor hoef je gelukkig nooit ver van huis. Maar zou je zelf ook willen leren hoe je nou goede koffie zet als een echte barista? En wil je meer weten over Specialty Coffee? Dan is een barista workshop in Deventer misschien iets voor jou!

LeRine barista workshops Deventer

Bij LeRine zijn we gek op koffie, op het verhaal, de variëteit en natuurlijk de smaak. Onze barista’s vertellen jou hier dan ook vol passie over tijdens een barista workshop Deventer. Je leert bij ons alle kneepjes van het koffievak: de verschillende bonen, brandingen en zetmethodes. Daarnaast ga je natuurlijk ook zelf aan de slag met het zetten van de perfecte espresso. Dit doe je op een hoogwaardige espressomachine. Op onze workshoplocatie in Deventer beschikken wij over alles wat je nodig hebt bij een barista workshop. Geniet van onbeperkt koffie of cappuccino en leer ondertussen alles over koffie. De workshops hebben een perfecte balans van theorie en praktijk waarbij we je ook laten proeven (cupping).

Barista workshop locatie en datum

Onze workshoplocaties is gevestigd in Deventer. Onze mooie ruimte is ingericht voor het geven van workshops waarbij je leert werken op een prachtige espresso machine. Datum en tijd van de barista workshops worden in overleg bepaald. De workshops worden gegeven in groepsverband met een minimum van 2 personen en een maximum van 6 personen.

Barista workshop bij jou thuis in Deventer

Heb jij thuis een mooie espressomachine staan en wil je leren hoe je hiermee een heerlijke espresso zet? Bekijk dan onze barista workshop bij jou thuis in Deventer! In deze koffie workshop leer jij je eigen espressomachine afstellen op een makkelijke manier echt goede koffie zetten. Een privé barista workshop bij LeRine is zonder overbodige accessoires, gewoon goede koffie leren zetten.