twee kopjes onder een espresso machine

Privé barista workshop

Wil je graag een één op één training volgen bij LeRine? Dat kan! Al onze barista workshops kunnen namelijk ook als privé workshop gegeven worden. Een privé barista cursus biedt ruimte om alle vragen te stellen die je hebt. In een workshop met meerdere mensen is hier wat minder ruimte voor. De privé barista workshop is dus ideaal als je graag specifieke vragen wilt stellen voor de gevorderde koffieliefhebber.

Wat leer je bij de privé barista workshop?

Wil je alle ins en outs leren van het baristavak? Of heb je zelf thuis een espressomachine staan en wil je leren hoe je daarmee de lekkerste koffie zet? Dan leren we je graag alles over koffie en het zetten van de perfecte espresso. We leren je de theorie en laten je handige tips en tricks zien. Uiteraard kun je ook uitgebreid oefenen op een van onze machines of hulp krijgen bij het afstellen van je eigen espressomachine. Wanneer je al wat meer bekend bent met het zetten van espresso en het beste uit je koffiebonen halen, kunnen we ook wat dieper op de technieken ingaan. Bijvoorbeeld het juist afstellen van de koffiebonenmolen of het gebruiken van een barista weegschaal om nog consistentere espresso’s te zetten.

Eén op één workshop thuis

Ben je al wat meer bekend met het zetten van espresso en wil je leren hoe je jouw barista set-up thuis zo goed mogelijk afstelt? Denk bijvoorbeeld aan het afstellen van koffiebonenmolen en het bepalen van de optimale doorlooptijd op jouw espressomachine. Hier is alle ruimte voor bij een één op één workshop thuis. Heb je vragen of wil je een één op één workshop thuis inplannen? Neem dan contact met ons op!

Privé barista workshop latte art

Onze latte art workshops worden in principe in groepsverband gegeven, maar deze kun je ook één op één aanvragen. Lees meer over deze training op de pagina over de latte art workshop. De privé barista workshop latte art is geheel in te richten naar jouw wens en dus anders dan de latte art workshop in een groep. De één op één barista cursus latte art is dus ook anders in prijs. Neem gerust contact met ons op als je benieuwd bent naar de mogelijkheden van een privé barista workshop latte art.