Wil je samenwerken met LeRine?

Wat leuk dat je met ons zou willen samenwerken. We staan altijd open voor nieuwe ideeën en leren je graag kennen. Heb jij een goed idee, concept of product wat aansluit bij onze liefde voor koffie of de baksels uit onze bakkerij? Stuur ons dan een berichtje, dan plannen we een kennismaking in!

Gastblogger worden op LeRine

Schrijf jij graag en heb je kennis van koffie of bakken? Dan zou je gastblogger kunnen worden op LeRine.nl. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers die graag hun ervaring en kennis delen. Heb jij interesse om gastblogger te worden? Neem dan contact met ons op, dan kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen!


De mogelijkheden

Adverteren op LeRine.nl

Wil jij adverteren op een kwalitatief en origineel koffie- en bakkerij blog en daarmee precies jouw doelgroep bereiken? Door te adverteren op LeRine.nl kun je veel bereik krijgen bij een specifieke doelgroep. Zo bereik je makkelijk het publiek dat jij wil aanspreken. Op LeRine.nl bieden we de volgende mogelijkheden om te adverteren:

Product placement of barterdeal

Wil jij je product subtiel onder de aandacht brengen? Denk dan aan product placement. We maken een social post of blog met daarin jouw product incl. merknaam en linkje naar de website.

Linkbuilding

Wil jij je eigen blog of website onder de aandacht brengen? Een gastblog voor linkbuilding is heel interessant voor naamsbekendheid en een betere vindbaarheid op Google. Je kunt je eigen artikel aanleveren (onderwerpen in overleg), maar wij kunnen ook een artikel voor je schrijven.

Blogartikel of advertorial

Wij schrijven uniek een artikel om jouw product onder de aandacht te brengen. Dit kan een recept zijn, tips over jouw product, een informatief artikel, review of iets anders. We kunnen dit op onze eigen website posten, maar dit kan ook op jouw eigen kanalen gebruikt worden.

Reviews

Wil je dat wij jouw product reviewen? Dat kan! Wij geven altijd onze eerlijke mening en zullen hierover een artikel of post ontwikkelen.

Receptontwikkeling

Jouw product in de spotlights? Wij ontwikkelen graag een recept om jouw product op een originele manier onder de aandacht te brengen. Een recept zonder foto is natuurlijk geen recept, daarom maken we met onze professionele aparatuur ook foto’s op maat zodat je het recept kunt proeven door je beeldscherm.

Ambassadeurschap

Wij waarderen langdurige samenwerkingen en gaan deze graag aan met merken die bij ons passen. Naast online content zijn er ook offline mogelijkheden om de diensten van LeRine in te zetten. Denk aan beurzen of festivals. Wij komen graag met je in contact!

Winacties

Laat onze lezers en volgers kennis maken met jouw product door middel van een winactie. Je spreekt op deze manier een ander publiek aan,
wat kan leiden tot een groot bereik. Mensen zijn in 99% van de gevallen positief over een winactie en gewonnen product, wat weer meehelpt in de mond-tot-mond reclame en tags op social media.

Ander idee voor een samenwerking?

Heb jij een ander idee voor een originele samenwerking? Laat het ons weten, we denken graag met je mee!

Wij willen graag vooropstellen dat we samenwerkingen aangaan met bedrijven die bij ons passen. Hierdoor houden we de content voor onze lezers/volgers relevant en interessant. Bij reviews geven wij altijd onze eerlijke mening en zullen hierover open zijn naar ons publiek.


samenwerken met lerine

Dit kunnen we voor jou betekenen


Koffie die uit een piston loopt

Food fotografie

Ontwikkel jij de lekkerste recepten, maar vind je de fotografie nog lastig? Wij kunnen je helpen om jouw recepten een boost te geven met fingerlicking-foodfotografie.

Collage van foto's

Content- en Social Media Marketing

Je website loopt als een trein, maar je social media blijft achter? Wij kunnen je werk uit handen nemen met het maken en plaatsen van content.

Copywriting

Wil jij jouw website graag uitbreiden met een informatieve blog, maar lukt het niet om pakkende en SEO-technisch goede teksten te schrijven? We got you!

Instagram

Volg @lerinecoffee @lerinebakery en @lerine.enroute op Instagram!