Barista workshop

Je wil je graag verdiepen in de wereld van koffie en je wil je gasten thuis verwennen met een heerlijke kop koffie. Daarvoor heb je dan ook een mooie espressomachine aangeschaft, maar hoe zet je de koffiebonen nou om in hoogwaardige koffie? Na deze 2 uur durende cursus op onze locatie in Deventer, weet jij alles over de achtergrond van koffie en kun jij je familie en vrienden thuis barista waardige koffie serveren.

Wij zijn van mening dat het zetten van goede koffie niet moeilijk hoeft te zijn. We geven je daarom laagdrempelige tips, om ook thuis de lekkerste koffie te kunnen zetten.

Wat houdt de basis barista workshop in?

We beginnen met een kopje koffie en gaan direct in op de herkomst van koffie. We vertellen over de geschiedenis, de lange reis die koffie heeft afgelegd en hoe de koffie uiteindelijk in jouw kopje belandt. We vertellen je ook over het belang van specialty coffee en hoe je hier thuis betaalbaar van kunt genieten. We laten je ook verschillende koffies proeven op verschillende zetmethoden, zodat je aroma’s leert onderscheiden. Hierna krijg je de kans om zelf achter de espressomachine te gaan staan. We laten je zien hoe je de perfecte espresso zet en hoe je melk opschuimt.

  • 2 uur durende barista workshop op onze locatie in Deventer
  • Je leert over de geschiedenis van koffie en de verschillende smaken
  • Cupping ronde
  • Zelf espresso zetten
  • Introductie latte art
  • En niet te vergeten: onbeperkt koffie

€ 75,00 p.p.

Let op: de workshop gaat door bij minimaal 2 aanmeldingen. De maximale groepsgrootte is 6.

Past de barista workshop bij mij?

Deze workshop past bij jou wanneer je graag meer wil leren over het barista vak. We leren je in deze workshop de basis, maar stemmen hem verder af op wat jij wil leren. Heb je een eigen machine en wil je graag weten hoe je daarmee de lekkerste koffie zet, dan is de barista workshop bij jou thuis passender. Wanneer je al weet hoe je een espresso zet, maar je jouw kennis over latte art wil uitbreiden, is de latte art workshop echt iets voor jou.

Zij volgden al eerder de
barista workshop.

5,0

Gemiddelde beoordeling
op Google.com

5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
“Super goede cursus gehad! Voor het eerst geen zure koffie of koffie die heel bitter smaakt. Door de goede tips had ik al na 3 keer testen een heerlijke espresso gezet. Ook goede tips gekregen omtrent accessoires voor espresso zetten.”
Rob Versteeg
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
“De beginnersworkshop was erg leerzaam en leuk om te volgen! Isabelle kon ons ontzettend veel vertellen over de ingewikkelde wereld van koffie en het was super om eens zelf achter de machine te staan.”
A van Heems
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
“Mijn man en ik hebben woensdag 3 mei een workshop gehad. Het was een leerzame, gezellige ochtend. Leuke uitleg over koffie en hoe je de lekkerste koffie kunt zetten. Bedankt Isabelle voor deze leerzame ervaring. Groetjes Dave en Jolanda”
Jolanda Wong