Barista workshop bij jou thuis

Barista workshop bij jou thuis

Heb je net, of een tijdje geleden, een nieuwe espressomachine aangeschaft? Het is dan belangrijk dat je deze op de juiste manier gebruikt. Tijdens de 3 uur durende barista workshop bij jou thuis, leer je alles over koffie, de perfecte espresso te zetten, smaken herkennen, melk opschuimen en latte art schenken. Weet je al meer over koffie en wil je 3 uur lang focussen op het zetten van de perfecte espresso? Dat kan natuurlijk ook! Neem contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Wil je graag een espressomachine aanschaffen, maar weet je nog niet precies welke? Kom dan bij ons in Deventer een barista training volgen. Wij laten je zien wat de mogelijkheden zijn en maken je nog enthousiaster over specialty coffee!


Kosten:
€180,00 (inclusief btw)
Binnen een straal van 25 km rondom Deventer rekenen wij geen reiskosten.
Daarbuiten rekenen we €0,19 per km.
Wij sturen na de training op basis van nacalculatie een factuur over de reiskosten*.

Aantal personen:
2 personen
(+ €25,00 per extra deelnemer)

Locatie:
Bij jou thuis!

Data:
Na aankoop nemen we binnen 48 uur contact met je op en plannen we samen een geschikte datum.


Inhoud barista workshop bij jou thuis

Met jouw machine gaan we aan de slag om het beste uit jouw favoriete koffiebonen te halen. We starten met het proeven van een aantal andere koffiebonen met verschillende filtermogelijkheden. Hierdoor ga je begrijpen welke smaken gewenst zijn en welke smaken minder. Daarnaast gaan we in op de geschiedenis van koffie, hoe koffie wordt geproduceerd en hoe deze uiteindelijk in jouw kopje koffie belandt.

En dan is het tijd om met jouw machine aan de slag te gaan. We gaan op zoek naar de perfecte brew ratio, dit doen we door de bonenmaler en de espressomachine op de juiste manier in te stellen. Wij geven je handige tools om dit na de training ook zelf te kunnen, zodat je thuis altijd de lekkerste koffie drinkt. Voor de liefhebbers gaan we natuurlijk ook in op het opschuimen van microschuim en latte art.

Na deze training weet jij precies hoe jij je machine dient te gebruiken en altijd het uiterste uit jouw favoriete koffiebonen haalt.

Professionele barista

Heb je altijd al koffie willen zetten als een professionele barista? Met de barista workshops van Lerine kun je naderhand alles vertellen over koffie, de perfecte espresso zetten op elke machine en melk opschuimen als een pro. Deze barista workshops vinden plaats in ons trainingscentrum op de Dordrechtweg 25 in Deventer. Bekijk hier ons aanbod!


Bekijk ook onze andere barista workshops

*De reiskosten worden berekend op basis van de kortste route.