Espresso uit naked portafilter

Barista workshop familiedag

Ben je op zoek naar een origineel uitje voor een familiedag? Kom dan gezellig met z’n allen een barista barista workshop volgen op onze trainingslocatie in Deventer of Haarlem. Hier leert onze barista jullie alles over koffie én gaan jullie zelf aan de slag met het zetten van espresso’s!

Barista workshop voor families

Doe eens iets anders op de jaarlijkse familiedag dan de standaard uitjes en kruip met z’n allen achter de espressomachine. Onze barista leert jullie in 2 uur tijd de perfecte espresso te zetten. De barista workshop op maat is voor alle groepen van 4 – 20 personen en dus ideaal voor zowel kleine als grotere families. We nemen jullie mee in de wereld van koffie en laten jullie kennismaken met verschillende koffiebonen, brandingen en zetmethodes. We laten jullie verschillende koffies proeven en leren je hierbij verschillende smaken herkennen. Onze workshoplocaties in Deventer en Haarlem zijn uitgerust met een professionele espressomachine zodat jullie als echte barista’s aan de slag kunnen met het zetten van espresso’s.

Wat is inbegrepen bij een barista workshop

  • 2/3 uur durende barista workshop op onze locatie in Deventer of Haarlem
  • Je leert over de geschiedenis van koffie en de verschillende smaken
  • Cupping ronde
  • Zelf espresso zetten
  • Latte art
  • En niet te vergeten: onbeperkt koffie

Leren over koffie op de jaarlijkse familiedag

Bij LeRine zijn we gek op koffie, op het verhaal, de variëteit en natuurlijk de smaak. Onze barista’s vertellen jullie hier dan ook vol passie over tijdens een uitgebreide workshop familiedag. Een koffieworkshop volgen bij LeRine is een originele activiteit voor een familiedag en ook geschikt voor grotere families. Leer met z’n allen hoe je een lekker bakkie zet en geniet ondertussen van onbeperkt koffie!

Workshop datum en locatie

Onze workshoplocaties zijn gevestigd in Deventer en Haarlem. Onze ruimte is ingericht voor het geven van workshops aan zowel kleine als grote groepen en dus ideaal voor een barista workshop familiedag. De datum en tijd van een workshop worden in overleg bepaald. De workshop wordt gegeven aan jouw besloten groep met een minimum van 4 personen en een maximum van 20 personen.