Versgezette espresso in een espressoglas op een Sage espressomachine

Barista workshop in Breda

Wil je leren hoe je écht goede koffie zet? Dan is een barista workshop thuis in Breda iets voor jou. Leer hoe je met je eigen espressomachine net zulke lekkere espresso’s zet als een barista. Een barista workshop thuis in Breda voor de echte koffieliefhebber! Aan de basis van iedere lekkere koffie staat een goede espresso. Wij leren je hoe je die thuis zelf zet op jouw espressomachine. In Breda vind je veel gezellige koffietentjes, maar thuis wil je ook kunnen genieten van de perfecte espresso. Je leert in de barista workshop thuis Breda alles over het afstellen van jouw eigen espressomachine.

Barista cursus thuis LeRine

Onze barista’s zijn niet alleen experts op het gebied van koffie, maar ook op het gebied van espressomachines. Heb jij thuis bijvoorbeeld een Sage espressomachine, Ascaso of VBM Domobar? Onze barista’s vertellen jou daar alles over en leren je tijdens de barista workshop bij jou thuis in Breda hoe je alles uit je machine haalt. Je leert je machine afstellen aan de hand van smaak zodat je precies espresso kunt zetten zoals jij deze lekker vindt. Als je een losse koffiebonenmolen hebt, leer je deze ook afstellen zodat je de juiste maalgraad krijgt voor de lekkerste espresso.

Barista workshop in Deventer of Haarlem

Je kunt een barista workshop thuis Breda volgen, maar wij geven ook verschillende trainingen bij onze workshop locatie in Deventer of Haarlem. Deze workshops zijn ideaal als je geen eigen espressomachine hebt. In een basis barista workshop leer je alles over koffiebonen en espresso, want daar begint het allemaal! Je leert van een professionele barista hoe koffie groeit, waar het vandaan komt, hoe het verwerkt wordt en wat dit met de smaak van de koffie doet. Onze barista leert je alles over de opbouw van een espresso en natuurlijk ga je daar ook zelf mee aan de slag. Op onze professionele thuis machines leer je hoe je een perfecte espresso zet. Heb je een basis barista workshop gevolgd en wil je leren hoe je die espresso omtovert in een cappuccino met latte art? Boek dan de vervolg workshop latte art. Je gaat dan zelf aan de slag met het opschuimen van het ideale melkschuim om mooie figuurtjes mee te schenken. De koffie cursussen duren 2 of 2,5 uur, afhankelijk van welke cursus je kiest. Naast workshops voor koffieliefhebbers, bieden we ook horeca trainingen.