Koffie setup met boek, waterkoker, bonenmaler en koffiekopje

Barista workshop thuis Den Haag op je eigen machine

Woon jij in de omgeving van Den Haag en wil je leren hoe je zelf de perfecte espresso zet? Leer alles over hoe koffiebonen groeien, welke soorten er zijn en de verschillende zetmethodes. Krijg les van een echte barista en leer hoe je alles uit jouw eigen espressomachine haalt bij een barista workshop thuis Den Haag. Je kunt bij LeRine terecht als koffieliefhebber die kennis wil maken met specialty coffee, maar ook als thuisbarista met een eigen espressomachine en zelfs als horecamedewerker. Bekijk ons volledige aanbod om de workshop te vinden die bij jou past.

Onze barista’s zijn niet alleen experts op het gebied van koffie, maar ook op het gebied van espressomachines. Heb jij thuis bijvoorbeeld een Sage espressomachine, Ascaso Home Pro of VBM Domobar staan? Tijdens een barista workshop bij jou thuis Den Haag leer je aan de hand van smaak hoe je jouw espressomachine afstelt en daar dagelijks gemakkelijk perfecte espresso mee zet.

Basis barista workshop thuis Den Haag boeken?

Na de uitleg ga je ook zelf aan de slag tijdens de barista workshop thuis in Den Haag. Je leert je eigen machine goed kennen, zodat je straks helemaal zelf de lekkerste koffies kunt zetten. Van de perfecte maalgraad, tot hoe je de gemalen koffie goed voorbereidt en van de doorloop van de extractie tot hoe de espresso smaakt. Je krijgt tips en tricks van een ervaren barista zodat je iedere dag kunt genieten van de beste espresso gewoon vanuit huis.

Via onze webshop boek je gemakkelijk een barista workshop thuis Den Haag!

Boek een barista workshop bij jou thuis

Barista workshop in Deventer of Haarlem

Je kunt ook een basis barista workshop volgen op onze workshop locatie in Deventer of Haarlem. Hier ga je aan de slag op een van onze professionele espressomachines voor thuis en leer je alles over het zetten van de perfecte espresso. De basis barista workshop volg je in groepsverband samen met maximaal 5 andere mensen. Wil je graag een workshop in je eigen gekozen gezelschap volgen? Dan is een privé barista workshop een aanrader als je thuis een eigen espressomachine hebt. Je volgt dan samen met bijvoorbeeld een partner, vriend of vriendin een barista workshop op jouw espressomachine. Je leert aan de hand van smaak hoe je jouw machine moet afstellen om de perfecte espresso te zetten. Zo geniet jij iedere dag vanuit het comfort van je eigen huis van koffie die net zo lekker is als bij jouw favoriete koffietentje.