Sage espressomachine met kopje van LeRine eronder

Barista workshop met vrienden of vriendinnen

Zijn jij en je vrienden altijd te vinden in het hipste koffietentje in de stad? Volg dan een barista workshop om te leren hoe je zelf de lekkerste koffie zet. Kom gezellig met je vrienden- of vriendinnengroep een barista workshop volgen op onze trainingslocatie in Deventer of Haarlem. Hier leert onze barista jullie alles over koffie. Kruip ook zelf achter de machine en zet een perfecte espresso!

Koffie zetten met je vrienden

Zijn jij en je vrienden gek op koffie of zijn jullie op zoek naar een leuke vriendengroep activiteit? Dan is een barista workshop met vriendengroep echt iets voor jullie. Onze professionele barista neemt jullie mee in de wereld van koffie en jullie gaan zelf aan de slag op onze espressomachine. Na een barista workshop halen jullie voortaan gewoon bij elkaar de lekkerste koffie! Wil je na afloop van de workshop meteen thuis genieten van de lekkerste Specialty Coffee? Bestel dan direct tijdens de workshop een zakje van onze Guatemala koffiebonen en ga naar huis met heerlijk vers gebrande koffiebonen!

Dit is inbegrepen voor jou en je vrienden

  • 2/3 uur durende barista workshop op onze locatie in Deventer of Haarlem
  • Je leert over de geschiedenis van koffie en de verschillende smaken
  • Cupping ronde
  • Zelf espresso zetten
  • Latte art
  • En niet te vergeten: onbeperkt koffie

Alles leren over koffie

Bij LeRine zijn we -net als jullie- gek op koffie, op het verhaal, de variëteit en natuurlijk de smaak. Onze barista’s vertellen jou hier dan ook vol passie over tijdens een uitgebreide workshop. Je leert bij ons alle kneepjes van het koffievak: de verschillende bonen en brandingen, zetmethodes en natuurlijk ga je ook zelf aan de slag met het zetten van de perfecte espresso. De barista workshop op maat biedt plek voor maximaal 20 deelnemers in totaal (minimaal 4 personen). Wil je alleen of samen met één vriend, vriendin, zus of neef een barista workshop volgen? Bekijk dan de basis barista workshop eens. Deze training op locatie wordt gegeven in groepsverband, gaat door bij minimaal twee aanmeldingen en heeft plek voor maximaal zes aanmeldingen.

Barista workshop locatie en datum

Onze workshoplocaties zijn gevestigd in Deventer en Haarlem. Onze mooie ruimtes zijn ingericht voor het geven van workshops en je leert werken op een prachtige espresso machine. Datum en tijd worden in overleg bepaald. De workshop wordt gegeven aan jouw besloten groep met een minimum van 4 personen en een maximum van 20 personen.