Espresso lopend onder een espressomachine met ijsblokjes

Barista workshop vrijgezellenfeest

Volg gezellig met je eigen groep koffieliefhebbers een barista workshop vrijgezellenfeest. Jullie komen naar onze trainingslocatie in Deventer of Haarlem. waar onze barista jullie alles over koffie vertelt. Kruip ook zelf achter de machine om de lekkerste espresso te leren zetten!

Koffie leren zetten als een pro

Organiseer jij een vrijgezellenfeest voor een echte koffieliefhebber? Dan is de barista workshop op maat echt iets voor jullie! Met je eigen groep (min. 4 / max. 20 personen) kom je naar onze trainingslocatie in Deventer of Haarlem om in 2/3 uur alles te weten te komen over koffie. Kruip zelf achter de machine om de lekkerste espresso te zetten en leer door middel van een quiz leuke feitjes over koffie.

Tip! Je kunt ook genieten van onze koffie op jouw bruiloft!

LeRine barista workshops

  • 2/3 uur durende barista workshop op onze locatie in Deventer of Haarlem
  • Je leert over de geschiedenis van koffie en de verschillende smaken
  • Cupping ronde
  • Zelf espresso zetten
  • Latte art
  • En niet te vergeten: onbeperkt koffie

Barista workshop bij LeRine

Naast een barista workshop vrijgezellenfeest kun je bij LeRine verschillende andere koffieworkshops volgen. Ben je een koffieliefhebber en wil je graag meer leren over het hele proces van koffieboon tot espresso? Dan is een basis barista workshop een aanrader. In deze training leer je alles over de herkomst van koffie, verschillende soorten koffiebonen en het herkennen van smaken in espresso. Je oefent met het zetten van espresso en kunt zelf genieten van onbeperkt koffie! Heb je al eens een cursus gevolgd en wil je de uitdaging aangaan? Bekijk dan de latte art workshop! Hierbij leer je in hoe je melk moet opschuimen met een stoompijpje en hoe je latte art creëert. De datum en tijd van alle workshops worden in overleg bepaald. De standaard workshops worden gegeven in groepsverband van minimaal 2 en maximaal 6 personen.

Leren over koffie op je vrijgezellenfeest

Bij LeRine zijn we gek op koffie, op het verhaal, de variëteit en natuurlijk de smaak. Onze barista’s vertellen jou hier dan ook vol passie over tijdens een uitgebreide workshop. Je leert bij ons alle kneepjes van het koffievak: de verschillende bonen en brandingen, zetmethodes en natuurlijk ga je ook zelf aan de slag met het zetten van de perfecte espresso. De workshop op maat wordt gegeven aan jouw besloten groep met een minimum van 4 personen en een maximum van 20 personen.