De LeRine Shop is live!

Daar is ‘ie dan! De enige echte LeRine Shop is live! Naast onze barista workshops verkopen we nu ook Vibiemme espressomachines, onze eigen koffiebonen en cadeaubonnen. Maar houd onze shop in de gaten, want we voegen de komende tijd steeds meer leuke producten voor de echte Thuisbarista toe.

Om onze lancering te vieren geven we 5% korting op al onze Vibiemme espressomachines met code ‘Welkom5‘. De kortingscode geldt t/m 30 november.

Vibiemme espressomachine voor thuis

Iedereen die thuis alles uit zijn koffiebonen wil halen, zit goed met een Vibiemme espressomachine voor thuis. Vibiemme maakt sinds 1976 Italiaanse espressomachines. In de loop van de jaren heeft Vibiemme zijn machines geprofessionaliseerd, waardoor de machines jarenlang op hoge kwaliteit blijven draaien. Zowel horecapersoneel als de fanatieke thuisbarista kunnen het uiterste uit de machine halen. In onze webshop verkopen wij de Vibiemme Domobar in verschillende formaten en edities. Houd je van technologie of doe je liever alles zelf? We hebben voor ieder wat wils.

Ben je op zoek naar een Horeca espressomachine? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier. We helpen je graag verder.

Boek snel en eenvoudig een barista workshop

Voorheen moest je een contactformulier invullen om je aan te melden voor een workshop. Nu kun je snel en eenvoudig een barista workshop in je winkelmandje stoppen en wij nemen na afrekenen binnen 48 uur contact met je op. Samen overleggen we dan een geschikte datum. Wij geven onze workshops niet in grote groepen, maar juist in kleine intieme groepen met mensen die je kent. En natuurlijk met een stukje taart erbij.

Verse koffiebonen van LeRine

Onze vers gebrande koffiebonen uit Peru bestel je in onze shop. Onze boon wordt gekenmerkt door de volgende smaken: blauwe bes, melk chocolade en amaretto. Door de uitlopende smaken kun je veel kanten op. Kies je een keer voor filter of toch voor espresso? Waar je zin in hebt verandert met de dag, wij vinden het belangrijk dat je met onze koffiebonen alle kanten mee op kan.

Geef LeRine cadeau!

Elke koffie liefhebber maak je gelukkig met een cadeaubon van LeRine. De cadeaubon kan de gelukkige zelf inzetten voor koffiebonen, een workshops, of een espressomachine. Je kiest zelf het bedrag of product dat je cadeau wil geven en wij sturen je een fysieke cadeaukaart op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *