Koffie op een zakelijk evenement

Organiseer jij binnenkort een zakelijk evenement en ben je op zoek naar een mobiele koffiebar? Onze barista komt naar je toe om de lekkerste koffie voor jouw gasten te verzorgen! Of dit nu binnen of buiten is, onze koffietruck en mobiele koffiekar met barista zijn overal inzetbaar.

Koffie op een beurs of congres

De beursstand ziet er vanzelfsprekend gelikt uit, maar je mist nog iets. Wat dacht je van een koffiekar met verse koffie? De geur van onze vers gebrande koffiebonen zorgt ervoor dat bezoekers automatisch naar jouw stand worden gelokt. Zo heb je gelijk je bezoekers iets aan te bieden en zullen ze je beter onthouden (“Oja! Die hadden die lekkere koffie!”). Daarnaast geniet je natuurlijk zelf ook de hele dag van vers gezette koffie. Win win!

Bedrijfsfeest met barista

Een bedrijfsjubileum, de opening van het nieuwe bedrijfspand of een gezellig personeelsfeestje. Het zijn allemaal momenten waarop je net even dat beetje extra wil doen voor je werknemers of klanten. Onze koffietruck en koffiekar kunnen worden ingezet om deze feestelijke dag of avond onvergetelijk te maken.

De koffiekar


Speciaal voor feesten en evenementen die binnen plaatsvinden of kleinere locaties hebben we onze compacte koffie kar ontwikkeld.  

De koffietruck


Onze koffietruck ‘LeRine en Route’ is een mobiele koffiebar die kan worden ingezet voor zowel zakelijke als particuliere evenementen. 

Interesse in een koffietruck of koffiekar met barista?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en een offerte. Je krijgt binnen 48 uur terugkoppeling van ons.