Koffiekar op je bruiloft

De grote dag, jouw bruiloft. Die moet natuurlijk perfect zijn! De jurk, taart en locatie zijn geregeld, maar je mist nog iets. Iets om jouw gasten mee te verrassen. Onze koffiekar is dé perfecte toevoeging aan jouw mooiste dag! Met onze vers gebrande koffiebonen en professionele barista gaan wij op pad om jouw gasten te voorzien van heerlijke koffie (met latte art!).

Huur een koffiekar op jouw bruiloft

Onze mobiele koffiekar is ideaal voor jouw bruiloft. Zowel aan het begin bij de inloop van jouw gasten, als na afloop kunnen we worden ingezet. Ook na het diner is er vaak een perfect moment voor koffie, je gasten hebben immers nog een feestavond voor de boeg! Tijd voor een goede dosis cafeïne.

Iets lekkers bij de koffie?

Wij vinden dat bij koffie ook iets lekkers hoort. Daarom kunnen we ons aanbod uitbreiden met onze signature chocolate chip cookies, brownies of iets anders lekkers. Neem contact op voor de mogelijkheden of vraag een offerte aan.

Barista op bruiloft

Wij werken uitsluitend met professionele, goed getrainde barista’s. Je kunt dus zeker zijn van hoge kwaliteit koffie. Bij het organiseren van een bruiloft heb je al genoeg zorgen, de zorgen rondom de catering van koffie nemen we graag van je over.

Wat kost een koffiekar op jouw bruiloft?

De kosten zijn afhankelijk van het aantal gasten/kopjes koffie en de tijd die wij aanwezig zullen zijn. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Deze bedrijven gingen je voor