yes i do

Koffietruck op je bruiloft

De grote dag, jouw bruiloft. Die moet natuurlijk perfect zijn! De jurk, taart en locatie zijn geregeld, maar je mist nog iets. Iets om jouw gasten mee te verrassen. Onze koffietruck is dé perfecte toevoeging aan jouw mooiste dag! Met onze vers gebrande koffiebonen en professionele barista gaan wij op pad om jouw gasten te voorzien van heerlijke koffie (met latte art!).

Huur een koffietruck op jouw bruiloft

Onze mobiele koffietruck is ideaal voor jouw bruiloft. Zowel aan het begin bij de inloop van jouw gasten, als na afloop kunnen we worden ingezet. Ook na het diner is er vaak een perfect moment voor koffie, je gasten hebben immers nog een feestavond voor de boeg! Tijd voor een goede dosis cafeïne.

Iets lekkers bij de koffie?

Wij vinden dat bij koffie ook iets lekkers hoort. Daarom kunnen we ons aanbod uitbreiden met onze signature chocolate chip cookies, brownies of iets anders lekkers. Neem contact op voor de mogelijkheden of vraag een offerte aan.

Compacte koffie kar

Heb je een kleinere locatie of geen ruimte voor onze koffie truck. Dan kun je ook onze compacte koffie kar met barista huren. Alles wat de truck biedt, maar dan wat kleiner!

Barista op bruiloft

Wij werken uitsluitend met professionele, goed getrainde barista’s. Je kunt dus zeker zijn van hoge kwaliteit koffie. Bij het organiseren van een bruiloft heb je al genoeg zorgen, de zorgen rondom de catering van koffie nemen we graag van je over.

Wat kost een koffietruck op jouw bruiloft?

De kosten zijn afhankelijk van het aantal gasten/kopjes koffie en de tijd die wij aanwezig zullen zijn. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

specialty coffee on wheels

LeRine en Route

Verse koffiebonen

Wij gaan natuurlijk nooit op pad zonder vers gebrande koffiebonen. Vlak voor jouw feest of event worden onze bonen gebrand, zodat we alleen de beste koffie schenken!

Professionele barista’s

Onze professionele barista’s zorgen voor de lekkerste koffie op hoge snelheid. Ga je voor een straffe espresso of een romige cappuccino met latte art?

Overal inzetbaar

Met onze koffie truck kunnen we overal komen. Kan onze Volkswagen Crafter niet op jouw locatie staan? Dan komen we met onze compacte koffiekar!