De LeRine en Route koffietruck

Onze koffietruck ‘LeRine en Route’ is een mobiele koffiebar die kan worden ingezet voor zowel zakelijke als particuliere evenementen. Denk hierbij aan de opening van een nieuw bedrijfspand, een bruiloft, een jubileum, maar bijvoorbeeld ook op een uitvaart kunnen wij koffie verzorgen. Met onze truck zijn we flexibel en kunnen we overal in het land naar je toe komen om je te voorzien van écht goede koffie.

Koffietruck inclusief barista

Het grote voordeel van het inhuren van onze koffietruck is dat je er een barista bij krijgt! Wij zorgen er altijd voor dat er een professioneel opgeleide barista klaar staat om jouw gasten van de beste koffie te voorzien. Ze maken de mooiste latte art in de cappuccino’s en maken van het koffiemoment een echte beleving.

La Marzocco espressomachine

We maken de koffie in de koffietruck met onze La Marzocco linea classic 2-groeps espressomachine. Door de dubbele boiler kunnen we op hoge snelheid een grote groep mensen bedienen. Dat er hierbij bijna geen druk verloren gaat in de machine, is ook de reden dat we voor deze gekozen hebben. We willen iedereen zo snel mogelijk van een goede kop koffie voorzien!

Technische informatie LeRine koffietruck

Onze koffietruck is een omgebouwde Volkswagen Crafter. De meeste mensen moeten het met eigen ogen zien voor ze het geloven, maar het is ons toch echt gelukt. Een mat-zwarte bus met een stoer uiterlijk en een Frans tintje, helemaal passend bij LeRine. Een gezellige bistroset en altijd een vrolijke barista maken het plaatje af! 

  • Afmetingen koffie truck: 5,98 meter x 2,42 meter x 2,35 meter (lxbxh)
  • Er is een stroompunt met 220/230 aansluiting nodig. De machine gebruikt een aparte stroomgroep van ca. 3600 watt.
  • Tot 150 koffies per uur
  • La Marzocco espressomachine

Iets lekkers bij de koffie?

Wij vinden dat bij koffie ook iets lekkers hoort. Daarom kunnen we ons aanbod uitbreiden met madeleines in de smaken naturel, pistache, cappuccino en citroen. Neem contact op voor de mogelijkheden of vraag een offerte aan.

Deze bedrijven gingen je voor