lerine en route

Een truck vol specialty koffie


Onze koffietruck ‘LeRine en Route’ is een mobiele koffiebar die kan worden ingezet voor zowel zakelijke als particuliere evenementen. Denk hierbij aan de opening van een nieuw bedrijfspand, een bruiloft of huwelijk, een jubileum, maar bijvoorbeeld ook op een uitvaart. Met onze truck zijn we flexibel en kunnen we overal in het land naar je toe komen.

Koffie truck inclusief barista

Het grote voordeel van het huren van onze koffie truck is dat er een barista bijkrijgt! Wij zorgen altijd dat er professioneel opgeleiden barista paraat staat om jouw gasten van de beste koffie te voorzien. Ze maken de mooiste latte art en maken van het koffiemoment een ware koffiebeleving.

La Marzocco espressomachine

Koffie in de koffietruck maken we met onze La Marzocco linea classic 2-groeps espressomachine. Door de dubbele boiler kunnen we op hoge snelheid een grote groep mensen bedienen zonder druk te verliezen. Dit is ook de reden dat we voor deze machine gekozen hebben. We willen iedereen zo snel mogelijk van een kopje koffie voorzien!


Sfeerimpressie LeRine en Route koffietruck


Technische informatie LeRine koffietruck

Onze koffie truck is een omgebouwde Volkswagen Crafter. De meeste mensen moeten het met eigen ogen zien, maar het is ons toch echt gelukt. Een mat-zwarte bus met een stoer uiterlijk en een Frans tintje, helemaal passend bij LeRine. Een gezellig bistrosetje en een altijd lachende barista maken het plaatje af! 

  • Afmetingen koffie truck: 5,98 meter x 2,42 meter x 2,35 meter (lxbxh)
  • Er is een stroompunt met 220/230 aansluiting nodig. De machine gebruikt een aparte stroomgroep van ca. 3600 watt.
  • Tot 150 koffies per uur
  • La Marzocco espressomachine

Iets lekkers bij de koffie?

Wij vinden dat bij koffie ook iets lekkers hoort. Daarom kunnen we ons aanbod uitbreiden met onze signature chocolate chip cookies, brownies of iets anders lekkers. Neem contact op voor de mogelijkheden of vraag een offerte aan.

specialty coffee on wheels

LeRine en Route

Verse koffiebonen

Wij gaan natuurlijk nooit op pad zonder vers gebrande koffiebonen. Vlak voor jouw feest of event worden onze bonen gebrand, zodat we alleen de beste koffie schenken!

Professionele barista’s

Onze professionele barista’s zorgen voor de lekkerste koffie op hoge snelheid. Ga je voor een straffe espresso of een romige cappuccino met latte art?

Overal inzetbaar

Met onze koffie truck kunnen we overal komen. Kan onze Volkswagen Crafter niet op jouw locatie staan? Dan komen we met onze compacte koffiekar!