lerine en route

Een truck vol specialty koffie


LeRine en route is een mobiele koffie truck die kan worden ingezet zakelijke en particuliere evenementen. Denk hierbij aan de opening van een nieuw bedrijfspand, een bruiloft of huwelijk, een jubileum, maar bijvoorbeeld ook op een uitvaart. Met onze truck zijn we flexibel en kunnen we overal in het land naar je toe komen.

Volkswagen Crafter

Van een Volkswagen Crafter naar een gezellige koffietruck. De meeste mensen moeten het met eigen ogen zien, maar het is ons toch echt gelukt. Een mat-zwarte bus met een stoer uiterlijk en een Frans tintje, helemaal passend bij LeRine. Een gezellig bistrosetje en een altijd lachende barista maken het plaatje af! 


La Marzocco espressomachine

Koffie in de koffietruck maken we met onze La Marzocco linea classic 2-groeps espressomachine. Door de dubbele boiler kunnen we op hoge snelheid een grote groep mensen bedienen zonder druk te verliezen. Dit is ook de reden dat we voor deze machine gekozen hebben. We willen iedereen zo snel mogelijk van een kopje koffie voorzien!


LeRine koffiebonen

We serveren natuurlijk alleen het allerbeste. Daarom nemen we naar elk evenement onze eigen vers gebrande koffiebonen mee. Onze bonen zijn toegankelijk en geschikt voor elke koffiedrank. Van een pittige espresso tot een romige cappuccino, deze veelzijdige boon kan het allemaal. De bonen bevatten tonen van melkchocolade, hazelnoot en karamel.

Wil je meer informatie over onze koffiebonen? Of wil je ze zelf thuis proeven?


Iets lekkers bij de koffie?

Wij vinden dat bij koffie ook iets lekkers hoort. Daarom kunnen we ons aanbod uitbreiden met onze signature chocolate chip cookies, brownies of iets anders lekkers. Neem contact op voor de mogelijkheden of vraag een offerte aan.

specialty coffee on wheels

LeRine en Route

Verse koffiebonen

Wij gaan natuurlijk nooit op pad zonder vers gebrande koffiebonen. Vlak voor jouw feest of event worden onze bonen gebrand, zodat we alleen de beste koffie schenken!

Professionele barista’s

Onze professionele barista’s zorgen voor de lekkerste koffie op hoge snelheid. Ga je voor een straffe espresso of een romige cappuccino met latte art?

Overal inzetbaar

Met onze koffie truck kunnen we overal komen. Kan onze Volkswagen Crafter niet op jouw locatie staan? Dan komen we met onze compacte koffiekar!