Totaalpakket barista workshop

Totaalpakket barista workshop

In het thuisbarista totaalpakket krijg je de basis, gevorderde en latte art cursus in één. Tijdens deze 5 uur durende cursus leer jij alles over de achtergrond van koffie, de perfecte espresso zetten, melk opschuimen, de machine instellen en latte art schenken. Na dit totaalpakket kun jij jezelf een volwaardige barista noemen. Een hele mooie toevoeging voor op je CV! Deze cursus is inclusief een huisgemaakte lunch en lekkers, je hoeft dus niks mee te nemen. Na je aanmelding zal de trainer contact opnemen over eventuele allergieën.

Duurt 5 uur je te lang? Kies dan voor de basis barista workshop, gevorderde workshop en latte art workshop. We plannen deze 3 workshops dan op verschillende momenten.


Kosten:
€180,00 per persoon (inclusief btw)

Duur:
5 uur

Aantal personen:
Minimaal 2 personen, maximaal 6 personen

Locatie:
Dordrechtweg 25, Deventer

Data:
Na aankoop nemen we binnen 48 uur contact met je op en plannen we samen een geschikte datum.


Inhoud totaalpakket barista workshop

Tijdens de totaalpakket barista workshop leer je in één dag alles over wat een barista moet weten. We starten met de geschiedenis van koffie en gaan door met het herkennen van smaken en aroma’s, het afstellen van de bonenmaler en espressomachine, het opschuimen van perfect microschuim en het schenken van latte art. Je leert dus in één dag alles over wat een barista moet weten. Tijdens de workshop serveren we natuurlijk een lunch en verschillende lekkernijen.

Wil je eerst meer informatie over de workshop? Neem dan contact met ons op via de chat.

Barista workshop bij jou thuis

Heb je een eigen machine thuis staan en wil je liever hier mee aan de slag? Meld je dan aan voor een barista workshop bij jou thuis. Je leert je eigen machine optimaal te gebruiken en het uiterste uit je koffiebonen te halen. Voor goede koffie hoef jij de deur niet meer uit!