Koffie in

Amersfoort

Ben jij op zoek naar lekkere koffie in Amersfoort? Dan ben je bij LeRine en Route aan het goede adres. Wij komen namelijk met onze koffietruck naar jouw feestje of evenement in Amersfoort. Dus organiseer jij binnenkort een evenement of feestje in Amersfoort? Huur onze koffietruck bij jou in de buurt!

Mobiele koffiebar Amersfoort

Onze koffietruck is mobiel en dus overal inzetbaar. Of je nu koffie wil serveren bij jouw bedrijf, in je achtertuin of enkeldiep in de modder op een evenement; onze mobiele koffiebar komt overal. Eenmaal op locatie, voorzien ze jullie van de lekkerste koffievariaties zoals espresso’s, americano’s en cappuccino’s. Wil je mooie latte art in je cappuccino? Ook dat kan! Voor wie niet van koffie houdt, hebben we een ruime keuze aan thee of geniet van heerlijke warme chocolademelk. We gaan natuurlijk nooit op pad zonder onze eigen vers gebrande LeRine koffiebonen.

Koffietruck huren in Amersfoort?

Wil je onze koffietruck met barista huren in (de omgeving van) Amersfoort? Dat kan! Wij komen jouw feestje of evenement verrijken met een goede portie cafeïne. Neem contact met ons op of mail (info@lerine.nl) voor meer informatie of om jouw koffie truck vast te leggen.