Koffiekar huren in Enschede

Organiseer je een evenement, wil je je werknemers verrassen met een heerlijke kop koffie, of ga je trouwen in de buurt van Enschede? Met LeRine en Route verzorgen we de koffie op jouw evenement. Onze Volkswagen Crafter is voorzien van een La Marzocco espressomachine. Een professionele, kwalitatieve machine die met gemak een groot publiek kan bedienen, zonder druk te verliezen.

Professionele barista in Enschede

Onze barista’s hebben veel ervaring en een professionele training achter de rug. Met hun skills maken ze de lekkerste koffie voor jou en alle gasten. Onze koffiekar is zowel op zakelijke als particuliere evenementen in de omgeving van Enschede inzetbaar. En aangezien het ene evenement het andere niet is, leveren we altijd maatwerk.

Onze koffiekar is mobiel en dus overal inzetbaar. Of je nu koffie wil serveren bij jouw bedrijf, in je achtertuin of enkeldiep in de modder op een evenement; onze mobiele koffiebar komt overal. Eenmaal op locatie, voorzien ze jullie van de lekkerste koffievariaties zoals espresso’s, americano’s en cappuccino’s. Wil je mooie latte art in je cappuccino? Ook dat kan! Voor wie niet van koffie houdt, hebben we een ruime keuze aan thee of geniet van heerlijke warme chocolademelk. We gaan natuurlijk nooit op pad zonder onze eigen vers gebrande LeRine koffiebonen.

Koffiekar huren in Enschede?

Wil je onze koffiekar met barista huren in (de omgeving van) Enschede? Dat kan! Wij komen jouw feestje of evenement verrijken met een goede portie cafeïne. Neem contact met ons op of mail (info@lerine.nl) voor meer informatie of om jouw koffiekar vast te leggen.