De lekkerste koffiebonen in jouw restaurant

LeRine 01. Guatemala


Chocolade, hazelnoot en karamel. Dit zijn de smaken die onze koffiebonen onderscheiden van alle andere koffiebonen. Zacht en zoet van smaak en perfect in combinatie met elk soort melk. Onze koffiebonen komen uit Guatemala, Antiqua en groeien op 2000 meter hoogte.

De koffiebonen gaan een intensief proces door. Ze worden met de hand geplukt, daarna gewassen en gedroogd en gaan dan op de boot mee naar Europa. De bonen worden vervolgens lokaal medium gebrand, zodat de zoete smaak van de boon aanwezig blijft. De 01. Guatemala koffieboon is eenvoudig af te stellen en erg toegankelijk voor een grote groep mensen.

all-in-one

Espressomachine

Ben je, naast koffie, ook op zoek naar een espressomachine en accessoires voor jouw horeca-zaak? Wij helpen je graag! Met een espressomachine van Vibiemme en koffiebonen van LeRine serveer je te allen tijde de lekkerste koffie.

De lekkerste koffie

voor jouw gasten


Hoge kwaliteit koffie wordt voor veel mensen steeds belangrijker. Thuis drinken mensen al steeds betere koffie en verwachten dit dan ook wanneer ze uiteten gaan. Als horeca-zaak kun je dan niet achterblijven. Zo kun je een totaalplaatje aanbieden voor jouw gasten.

Naast lekkere koffie kunnen wij ook jouw personeel leren hoe je alles uit de koffiebonen haalt. Na een horeca training weet jouw personeel hoe ze de machine en bonenmaler moeten afstellen en hoe ze alle dranken met gemak kunnen maken.

001.

Samen bepalen we waar jij en je gasten behoefte aan hebben. Welke koffie past bij jouw concept en wat voor gevoel wil jij daarmee aan de gasten overdragen? We stellen een plan op om een compleet plaatje te bereiken.

002.

Proeven, proeven, proeven! Samen gaan we een aantal koffiebonen proberen om te kijken welke het beste past bij het eerder vastgestelde gevoel en plan. Eventueel kan deze stap worden uitgebreid met een bijpassende workshop voor jouw personeel.

003.

Yes! Je bent er klaar voor! Wij zorgen ervoor dat jij altijd vers gebrande koffiebonen op voorraad hebt, zodat je dag in dag uit het beste kopje koffie aan jouw gasten kunt serveren.
Laat ze maar komen!

LeRine koffiebonen in jouw restaurant?