Saaie kopjes, move over!

De LeRine Home serie is er! Onze kopjes en schotel zijn speciaal ontwikkeld voor de thuisbarista en komen in een zachte, warme kleur die nooit gaat vervelen.

De speciale curve-vormige bodem zorgt ervoor dat de cremalaag van je espresso intact blijft. De buitenkant is deels ongeglazuurd voor goede grip.

Creëer met de LeRine Home Collection het gevoel van je favoriete koffietent, maar dan thuis.

Bestel jouw kopjes in onze shop.


Cappuccino kopje

De ideale kop voor een cappuccino, flat white, of gewoon een lekkere zwarte koffie.
Inhoud: 175 ml

Espresso kopje

De espresso kop heeft de perfecte inhoud voor een enkele of dubbele espresso.
Inhoud: 100 ml

Schotel

De schotel is geschikt voor zowel de cappuccino als espresso kop. Hiermee maak je het helemaal af.


Latte art in een LeRine kopje

LeRine Home servies thuis

Bestel de LeRine espresso en cappuccino kopjes en schotel voor thuis om van ieder koffiemoment écht te genieten. Met twee maten koffiekopjes heb je altijd het perfecte kopje voor jouw lievelingskoffie. Maar ook als je mensen over de vloer krijgt, zijn twee soorten kopjes erg handig. Voor de koffieliefhebber die graag een enkele of dubbele espresso drinkt, liever cappuccino heeft of gewoon een zwarte koffie, de kopjes van de LeRine Home Collection hebben er de perfecte afmeting voor.

Kopjes voor kantoor, horeca of retail

Naast kopjes voor thuis zijn onze kopjes en schotels ook geschikt voor op kantoor, in de horeca en voor retail. Serveer jouw gasten of klanten écht goede koffie uit barista kopjes voor de beste koffiebeleving. Bekijk onze zakelijke pagina voor de mogelijkheden en vul het contactformulier in om meer informatie aan te vragen!