De leukste koffie hotspots in Deventer en Apeldoorn

Deventer en Apeldoorn worden steeds meer leuke en inspirerende koffietentjes rijker. In de randstad zie je tegenwoordig op elke hoek een mooie koffietent, maar in Deventer en Apeldoorn moet je toch even zoeken. Wij helpen je op weg. Dit zijn de leukste koffie hotspots in Deventer en Apeldoorn!

1. LOU. Coffee, salad & more – Deventer

Bij LOU wordt je ontvangen door de leukste gastvrouw van Deventer. De altijd vrolijke en enthousiaste Milou heeft de gezellige ontbijt- en lunchroom geopend in de kleine overstraat in Deventer. Ze is zelf een gecertificeerde barista en maakt met liefde jouw favoriete koffie.

2. Sync Ok – Deventer

Sync Ok is de enige lunchroom in Deventer die een volledig veganistische en glutenvrije menukaart hanteert. Denk aan Spicy Satay gemaakt van jackfruit en tosti’s gemaakt met vegan kaas. Ook staat er dagelijks vers glutenvrij gebak voor je klaar.

SYNCOK

3. Schenkers – Apeldoorn

Schenkers is hét hipster-café en één van de eerste koffie hotspots van Apeldoorn. Bij Schenkers drink je altijd verse koffie. Naast de koffiebar worden de koffiebonen zelf gebrand, onder de naam Bosbrand. In de industriële-setting kun je genieten van ontbijt, lunch, diner en huisgemaakt gebak.

4. Klein Berlijn – Apeldoorn

Bij Klein Berlijn drink je net als bij Schenkers koffie van Bosbrand. Bij Klein Berlijn drink je een bakje koffie, bij Klein Parijs gooi je met jeu de boules ballen en bij De Lobby plof je neer voor een heerlijk diner. Alles in één.

Thuis ook de lekkerste koffie schenken?

Meld je aan voor onze barista workshops! We leren je alle barista vaardigheden, zodat je ook thuis de allerlekkerste koffie kunt zetten. We bieden verschillende thuisbarista workshops aan, zoals de latte art, gevorderde barista, basis barista of het totaalpakket. Heb je een horecabedrijf en wil je net zulke goede koffie serveren als bovenstaande hotspots? Neem dan contact met ons op.


Foto’s
Lou Coffee, Salad & more (Instagram)
SYNCOK (website)
Schenkers (website Schenkers & JKey Photography)
Klein Berlijn (website)

Geef een antwoord