Dé Specialty Coffee hotspots van Deventer en Apeldoorn

Een kopje koffie drinken is toch wel onmisbaar tijdens een bezoekje aan een leuke stad. Even gezellig zitten, opwarmen (of juist afkoelen), je aankopen bekijken en even bijkletsen. In een nieuwe stad zijn we bij LeRine ook altijd op zoek naar de leuke en unieke plekjes om goede koffie te drinken. De steden Apeldoorn en Deventer wemelen nog zeker niet van de hippe koffietentjes, maar ook hier kun je écht goede koffie drinken. Waar je moet zijn? Wij vertellen je het! Dit zijn de leukste koffie hotspots in Deventer en Apeldoorn!

1. LOU. Coffee, salad & more – Deventer

Bij LOU wordt je ontvangen door de leukste gastvrouw van Deventer. De altijd vrolijke en enthousiaste Milou heeft de gezellige ontbijt- en lunchroom geopend in de kleine overstraat in Deventer. Ze is zelf een gecertificeerde barista en maakt met liefde jouw favoriete koffie.

3. Anne & Max – Apeldoorn

Misschien ken je Anne & Max al wel van een andere stad. Dan weet je dat ze echt hele goede koffie serveren. Ze bieden veel verschillende soorten en opties en hebben daarnaast ook nog een heerlijke ontbijt-/lunchkaart en (vegan)gebak op de menukaart staan. Je kunt gezellig zitten bij Anne & Max in Apeldoorn en als je de koffie erg lekker vindt, kun je er direct een zakje van mee naar huis nemen!

4. Klein Berlijn – Apeldoorn

Bij Klein Berlijn drink je net als bij Schenkers koffie van Bosbrand. Bij Klein Berlijn drink je een bakje koffie, bij Klein Parijs gooi je met jeu de boules ballen en bij De Lobby plof je neer voor een heerlijk diner. Alles in één.

Interieur van Restaurant Klein Berlijn

Thuis ook de lekkerste koffie schenken?

Meld je aan voor onze barista workshop! We leren je alle barista vaardigheden, zodat je ook thuis de allerlekkerste koffie kunt zetten. Heb je zelf een horecazaak en wil je net zulke goede koffie serveren als bovenstaande hotspots? Neem dan contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *