LeRine kop met koffie en latte art

Koffie op locatie

Ben je op zoek naar een mobiele koffiebar in jouw buurt? Met LeRine en Route komen we naar jouw feest of evenement toe en verzorgen we de lekkerste koffie voor jouw gasten! Of dit nu in je achtertuin is of op een bedrijventerrein, onze koffiekar is overal inzetbaar! Ook voor buurtfeesten en bruiloften staat wij paraat en zorgt onze professionele barista voor de lekkerste koffiecreaties. Zo geniet je altijd van goede koffie in jouw buurt.

Met LeRine en Route komen we namelijk gewoon naar jou toe!

Verse koffie in de buurt

Met de geur van onze vers gebrande koffiebonen kan niemand om onze kar heen. We zorgen dan ook dat iedereen verrast wordt door onze lekkere koffie. Onze cappuccino’s, flat white’s en caffe latte’s zijn natuurlijk voorzien van de mooiste latte art.

Waar komt onze mobiele koffiebar?

In principe zijn we overal inzetbaar en rijden we naar iedere plaats. Je vindt ons onder andere in onderstaande plaatsen. Staat jouw plaats er niet bij? Neem dan contact met ons op via info@lerine.nl.

Wil je onze mobiele koffiebar huren? Neem dan contact met ons op om je wensen te bespreken! Klik op onderstaande knop om een offerte op te vragen of mail ons op info@lerine.nl.