Koffie bij jou in de buurt

We komen naar je toe!

Ben je op zoek naar een mobiele koffiebar in jouw buurt? Met LeRine en Route komen we naar jouw feest of evenement toe en verzorgen we de lekkerste koffie voor jouw gasten! Of dit nu in je achtertuin is, op een bedrijventerrein of enkeldiep in de modder, onze truck is overal inzetbaar! Ook voor buurtfeesten en bruiloften staat wij paraat en zorgt onze professionele barista voor de lekkerste koffiecreaties. Zo geniet je altijd van goede koffie in jouw buurt.

Met LeRine en Route rijden we namelijk gewoon naar jou toe!

Verse koffie in de buurt

Met de geur van onze vers gebrande koffiebonen kan niemand om onze truck heen. We zorgen dan ook dat iedereen verrast wordt door onze lekkere koffie. Onze cappuccino’s, flat white’s en caffe latte’s zijn natuurlijk voorzien van de mooiste latte art.

Waar komt onze koffietruck allemaal?

In principe zijn we overal inzetbaar en rijden we naar iedere plaats. Je vindt ons onder andere in onderstaande plaatsen. Staat jouw plaats er niet bij? Neem dan contact met ons op via info@lerine.nl.

  • Vind onze mobiele koffiekar in Amersfoort
  • Vind onze mobiele koffiekar in Apeldoorn
  • Vind onze mobiele koffiekar in Arnhem
  • Vind onze mobiele koffiekar in Deventer
  • Vind onze mobiele koffiekar in Enschede
  • Vind onze mobiele koffiekar in Utrecht
  • Vind onze mobiele koffiekar in Zwolle

Ben je benieuwd waar we nu staan?

Houd ons instagram account in de gaten om te zien waar we staan. Wekelijks laten we de plekken weten waar we zullen gaan staan. Zo weet jij altijd waar jij je dagelijkse kopje vers gezette koffie kunt halen!

Wil jij onze koffietruck huren?

Organiseer jij een feest of evenement en wil je goede koffie serveren? Huur dan onze koffietruck of kar in met professionele barista. Neem contact op voor de mogelijkheden!