Latte art schenken

Barista workshop bedrijfsuitje of teamuitje

Zijn jij en je collega’s echte koffieliefhebbers? Kom dan gezellig als bedrijfsuitje of teamuitje met jullie eigen groep een barista workshop volgen op onze trainingslocatie in Deventer of Haarlem. Hier leert onze barista jullie alles over koffie. Kruip ook zelf achter de machine en zet een perfecte espresso of cappuccino!

Barista workshop bedrijfsuitje

Samen met jouw collega’s of teamgenoten leren over koffie én zelf achter de espressomachine staan, dat is gegarandeerd een leuk bedrijfs- of teamuitje. De workshop wordt gegeven op onze trainingslocatie in Deventer of Haarlem waar we ook voor grotere groepen plek hebben. De barista workshop bedrijfsuitje is voor alle groepen van 4 – 20 personen en dus ideaal als teamuitje. Je leert in de workshop alles over de herkomst van koffie, de smaken, brandingen en krijgt zelfs een kleine proeverij. Ervaring is niet nodig, want het verschil met de pot koffie op kantoor proef je gegarandeerd! 😉

Wat is er bij de workshop teamuitje inbegrepen?

  • 2/3 uur durende barista workshop op onze locatie in Deventer of Haarlem
  • Je leert over de geschiedenis van koffie en de verschillende smaken
  • Cupping ronde
  • Zelf espresso zetten
  • Latte art schenken
  • En niet te vergeten: onbeperkt koffie

Leren over koffie als bedrijfs- of teamuitje

De barista workshop bedrijfsuitje is voor iedereen toegankelijk. Zowel de collega die zweert bij oploskoffie als de gevorderde Specialty Coffee liefhebber bezorgen wij een gezellige middag. Het bedenken van een bedrijfs- of teamactiviteit kan lastig zijn. Zo veel mensen, zo veel wensen. In de barista workshop zit voor ieder wat wils: van informatie over de herkomst van koffie tot aan koffiebrandingen en het zelf leren zetten van de perfecte espresso. Ben je na de koffieworkshop zo enthousiast geworden dat je zelf nog wel meer wilt leren? In een privé barista workshop ga je met maximaal 1 (eigen) gast, dieper in op het espresso zetproces en is er alle ruimte om vragen te stellen.

Barista workshop locatie en datum

Onze workshoplocaties zijn gevestigd in Deventer en Haarlem. Onze mooie ruimtes zijn ingericht voor het geven van workshops met professionele espressomachines waar onze professionele barista jullie op leert werken. De datum en tijd van de barista workshop worden in overleg bepaald. De workshop wordt gegeven aan jouw besloten groep met een minimum van 4 personen en een maximum van 10 personen.

Barista workshop vrijgezellenfeest | Barista workshop Bedrijfsuitje | Barista workshop Familiedag | Barista workshop Vriendengroep