De leukste cadeaus om te geven op moederdag!

De tweede zondag van mei is het tijd om je moeder of de moederfiguur in je leven in het zonnetje te zetten. We zijn ons ervan bewust dat moederdag niet voor iedereen altijd een vrolijke dag is. Ben je op zoek naar een lekker recept om te bakken of wil je iets anders lezen? Bekijk dan onze recepten of laat je inspireren door onze citytrip koffie guides. Als je op zoek bent naar een leuk cadeau om te geven aan de moederfiguur in je leven, schoonmoeder, grootmoeder, mommy-to-be, dan vind je in deze blogs een aantal cadeautips voor moederdag.

Moederdag cadeau idee

Barista workshop cadeau doen

Als jouw moeder gek is op koffie is hét cadeau om haar te geven op moederdag een barista workshop. LeRine biedt verschillende koffie workshops aan waarin een professionele barista je meeneemt in de wereld van koffie, espresso en latte art. Het leuke is dat je een barista workshop met zijn tweetjes en zelfs meer kunt volgen! Dus als je een workshop cadeau doet aan je moeder, kun je gezellig met haar mee om samen alles te leren over hoe je de perfecte espresso zet. De basis workshop is perfect als jouw moeder nog geen ervaring heeft met Specialty Coffee, maar wel van koffie houdt, en wil leren hoe ze zelf écht goede koffie zet. Als ze al wat meer verstand van koffie heeft en zelf espresso kan zetten, is de latte art workshop een aanrader!

Espressomachine voor de liefste moeder

Drinkt jouw moeder graag espresso of zelfgemaakte cappuccino’s of kan ze geen genoeg krijgen van de koffies van dat leuke koffietentje bij haar in de buurt? Geef haar het cadeau waarmee ze altijd vanuit huis de lekkerste koffie gewoon zelf kan maken: een eigen professionele espressomachine voor thuis. Een Sage the Barista Express espressomachine met bonenmolen is eigenlijk twee cadeaus in één! Een goede bonenmolen beïnvloedt namelijk een groot deel van de kwaliteit van jouw koffie. Daarnaast is dit onze favoriete espressomachine voor de beginnende thuisbarista. De machine is toegankelijk en je kunt er écht goede espresso’s mee zetten. Het stoompijpje is erg handig als jouw moeder graag koffies met melk drinkt, zoals een cappuccino, cortado of flat white. 


De tekst gaat verder onder deze advertentie


Koffiekopjes om de lekkerste koffie uit te drinken

Een kopje dat je fijn kunt vasthouden, dat gemakkelijk opwarmt en stapelbaar én een waardige toevoeging is aan het interieur van jouw moeder? Dat kan er maar één zijn! De LeRine barista kopjes. Deze fijne kopjes hebben de inhoud van de corresponderende koffiesoort. Een espresso kopje is perfect voor een enkele of dubbele espresso, cortado en ristretto. Uit een cappuccino kopje drink je een flat white, zwarte koffie, doppio, latte macchiato en natuurlijk cappuccino. Het design en de kleur van de koffiekopjes voor moederdag passen in ieder interieur en maken een knus koffiemomentje helemaal af. Tip! Bij de espresso en cappuccino kopjes zijn ook bijpassend schotels beschikbaar om het servies helemaal af te maken.