Goede-koffie-voornemens voor 2023

Gelukkig nieuwjaar beste lezers! 2022 was een succesvol jaar voor ons, zo gaven we meer dan 100 trainingen en hebben we al een aantal evenementen gedraaid met onze koffietruck en -kar. In 2023 hebben we ook weer veel moois gepland staan, zoals onze eigen kopjes lijn en misschien wel een nieuwe koffieboon! Heb jij alle goede-koffie-voornemens voor 2023 voor jezelf al op een rij staan? Die van ons lees je hieronder.

LeRine koffiekopje met schotel

Herbruikbare koffiebekers

Ook wij willen van 2023 een duurzaam jaar maken. Tijdens evenementen worden er altijd veel wegwerpbekers gebruikt, maar dit willen wij anders doen. Vanaf medio juni 2023, zullen wij ook een recyclebare variant aanbieden. Deze kun je lekker voor jezelf houden, of aan ons teruggeven zodat wij de beker weer opnieuw kunnen gebruiken. We willen dit jaar op nog meer evenementen staan, door het gebruik van herbruikbare bekers zullen we in ieder geval de berg van weggegooide koffiebekers niet groter maken.

Specialty coffee

Vorig jaar kwam onze Guatemala koffieboon al op de markt, een zacht zoete boon met chocolade, hazelnoot en karamel smaak. Ons assortiment willen we nu uitbreiden met een lichter gebrande boon voor de echte fijnproever. De komende tijd zullen we veel gaan proeven om de lekkerste koffieboon te vinden. Houd onze Instagram pagina in de gaten voor updates!

LeRine Home

Onze grote droom wordt dit jaar werkelijkheid, onze eigen koffiekopjes lijn! Samen met Archive Studio ontwierpen we de perfecte espresso-, americano- en cappuccinokop. Ze drinken niet alleen ontzettend lekker, maar hebben ook een uniek en stijlvol uiterlijk in verschillende kleuren. De kopjes zijn nog in de maak, binnenkort komen we met updates en een release datum.

Barista column

Ons doel is om van onze website dé koffie kennis website te maken van Nederland. Alle informatie over koffie machines, -bonen, -accessoires, -tips, latte art etc. vind je op onze blog. Staat je vraag er niet tussen dan mag je ons ook altijd een berichtje sturen via de contactpagina of de Whatsapp-knop links onderin. Naast al deze koffiekennis gaan we ook elke maand een barista column publiceren, perfect om te lezen tijdens het drinken van je kopje koffie.

Heb jij leuke ideeën die je bij ons nog mist? We vinden het altijd leuk als je hier contact met ons over opneemt. We blijven ons aanbod dagelijks verbeteren!