Koffie setup met boek, waterkoker, bonenmaler en koffiekopje

Barista workshop Den Bosch op je eigen machine

Woon jij in omgeving Den Bosch en ben je een echte koffieliefhebber? Als je een eigen espresso machine hebt, is een barista workshop thuis Den Bosch iets voor jou! Leer alles over de verschillende bonen, zetmethodes en ga ook zelf aan de slag met het zetten van de perfecte espresso. Onze professionele barista neemt je mee in het espresso zetproces en legt uit hoe je van koffieboon bij perfecte espresso komt. Als je een losse koffiebonenmolen hebt, leer je deze afstellen voor de juiste maalgraad. Aan de hand van smaak zonder te veel onnodige accessoires leer jij de lekkerste espresso zetten op je eigen machine. En naast een flinke portie kennis en ervaring neemt de trainer ook een heerlijk zakje koffiebonen voor je mee. Na een barista workshop thuis Den Bosch heb jij de skills om een echte thuisbarista te worden.

Barista worden in Den Bosch

Naast de basis barista workshop Den Bosch, geven we bij LeRine ook horeca barista trainingen. Vind je het belangrijk om de klanten die bij jou op kantoor komen een goeie kop koffie aan te kunnen bieden? Of heb je een horecazaak en wil je jouw gasten altijd vrolijk de deur uit laten gaan met leuke latte art in hun cappuccino’s? Dan is de horeca barista training Den Bosch iets voor jou. Laat jouw personeel of team klaarstomen als professionele barista’s en bied jouw klanten of gasten iets extra’s.

Barista workshop in Deventer of Haarlem

Je kunt een barista workshop ook volgen op onze workshop locatie in Deventer of Haarlem. Een barista workshop bij jou thuis is ideaal als je een eigen espressomachine hebt. Als je deze niet hebt, of graag met meer dan twee personen een workshop op locatie wil volgen, kun je onze basis barista workshop of latte art workshop eens bekijken. Op onze workshop locatie in Deventer of Haarlem ben je verzekerd van onbeperkt kopjes koffie, krijg je de kans om op verschillende espressomachines te werken en hebben we genoeg ruimte voor grote groepen. Ben je op zoek naar een leuk team uitje of een activiteit voor een familiedag? Onze barista workshop op maat is geheel op jouw gezelschap en jullie wensen af te stemmen. Weet je niet welke koffie workshop je moet kiezen? Neem dan gerust contact met ons op, dan helpen wij je verder.