Lopende espesso uit een espressomachine

Barista workshop in Apeldoorn

Woon jij in Apeldoorn en wil je leren hoe je de perfecte espresso zet op je eigen espressomachine? Dan is een barista workshop thuis Apeldoorn echt iets voor jou! Onze professionele barista leert je alles over het afstellen van jouw barista set-up zodat je iedere dag van huisgemaakte Specialty Coffee kunt genieten. Tijdens een barista workshop bij jou thuis is er alle ruimte om je vragen te stellen aan een echte barista!

Barista workshop Apeldoorn op je eigen machine

Bij LeRine geven we verschillende koffie workshops waaronder de barista workshop thuis Apeldoorn. Onze barista komt aan huis en geeft jou de tips en leert je de skills die je nodig hebt om alles uit jouw espressomachine te halen. Want we kunnen je alles leren over koffie, van de herkomst en verschillende bonen tot de zetmethodes, maar weten ook het fijne van espressomachines. Heb jij een mooie Sage thuis staan? Of een Ascaso, VBM Domobar of andere halfautomaat espressomachine? Dan is de barista workshop thuis in Apeldoorn echt iets voor jou. Leer hoe je de bonenmolen afstelt, wat de juiste doorlooptijd van een espresso is en hoe je zelf een perfecte espresso zet. Na een workshop kun jij zonder onnodige accessoires, met de lekkerste bonen, iedere dag espresso drinken zoals jij ‘m het liefst hebt.

Basis barista workshop bij LeRine

Je kunt naast de barista workshop thuis in omgeving Apeldoorn ook bij LeRine terecht voor een basis barista workshop. Deze koffieworkshop is ideaal als je geen eigen espressomachine hebt of nog geen ervaring hebt met koffie. Onze basis barista training wordt op locatie in Deventer gegeven. Onze workshop ruimte is uitgerust met mooie espressomachines waar je ook zelf op aan de slag gaat. We vertellen je alles over verschillende koffiesoorten, het maken van espresso en laten je ook verschillende koffies proeven. Een barista workshop in Deventer volg je in een groep van minimaal 2 en maximaal 6 personen. Denk je na het lezen, dit wil ik! Boek dan vandaag nog gemakkelijk een barista workshop!

Barista workshops locatie Deventer

Weet jij al het fijne af van de verschillende soorten koffie en zetmethodes en wil je leren hoe je een espresso omtovert tot kunstige cappuccino met latte art? Bekijk dan onze latte art workshop die we op locatie geven in Deventer. Onze latte art training wordt gegeven door een ervaren barista die de mooiste figuren creëert met latte art en dit jou ook gaat leren! Begin met het opschuimen van de melk zodat je het perfecte melkschuim krijgt. Vragen zoals ‘welke melk gebruiken voor een cappuccino?’, ‘wat is microschuim?’ en ‘hoe maak je een hartje in je koffie?’ komen aan bod. Dit natuurlijk onder het genot van onbeperkt koffie, cappuccino of flat white!