Barista workshop in Haarlem

Woon jij in (de omgeving van) Haarlem en wil jij wegwijs worden in de wereld van koffie? Alles leren over verschillende bonen, zetmethodes en ook zelf aan de slag met de perfecte espresso? Onze professionele barista komt voor de workshop bij jou thuis in Haarlem en brengt een stevige portie kennis (en koffie) met zich mee. Zo leer jij op je eigen machine in korte tijd veel over het barista vak en keer op keer genieten van een de lekkerste koffie thuis.

Barista workshop op je eigen machine

Onze barista’s zijn niet alleen experts op het gebied van koffie, maar ook op het gebied van espressomachines. Heb jij thuis bijvoorbeeld een Sage espressomachine, Ascaso of VBM Domobar? Onze barista’s vertellen jou er alles over en leggen je tijdens de barista workshop bij jou thuis in Haarlem alles uit hoe jij keer op keer de beste espresso zet.

Zelf aan de slag als barista

Na de uitleg ga je ook zelf aan de slag tijdens de barista workshop bij jou thuis. Je gaat te werk op je eigen machine, zo leer je deze het beste kennen. Je leert wat de perfecte maling is, hoeveel druk je moet uitoefenen tijdens het tempen, hoe de doorloop is en natuurlijk hoe hij smaakt. Vanaf nu zet jij de lekkerste koffie van de buurt!

Basis barista workshop Haarlem boeken?

Denk je na het lezen? Dit wil ik! Boek dan vandaag nog een barista workshop bij jou thuis in Haarlem!

Barista workshop in Haarlem

Je kunt een barista workshop ook volgen op onze workshop locatie in Haarlem. Je leert dezelfde stof, maar dan op onze professionele Viebiemme espresso machine.