Barista workshop in Arnhem

De barista workshop thuis in Arnhem is speciaal voor de koffieliefhebber die een eigen halfautomaat espressomachine thuis heeft staan. Onze professionele barista geeft je in deze workshop alle tips en tricks mee die je nodig hebt om thuis de perfecte espresso te zetten. Zo leer jij in korte tijd, op je eigen machine veel over het barista vak en kun je keer op keer genieten van een de lekkerste koffie thuis.

Barista workshop op eigen espressomachine

Bij een barista workshop thuis in Arnhem leer je hoe je de bonenmolen van jouw espressomachine afstelt op jouw smaak. Er komen dus geen lastige accessoires bij de workshop kijken. Onze barista leert je hoe je aan de hand van proeven, ruiken en kijken naar de extractie de perfecte espresso zet. We nemen het espresso zetproces onder de loep en helpen je eventuele problemen oplossen zodat je iedere dag kunt genieten van espresso of koffie op jouw manier. Onze barista’s zijn niet alleen experts op het gebied van koffie, maar ook op het gebied van espressomachines. Ze vertellen jou daar dan ook met alle liefde over tijdens een barista workshop bij jou thuis in Arnhem.

Barista workshop thuis in Arnhem

Na de uitleg ga je ook zelf aan de slag tijdens de barista workshop bij jou thuis. Je gaat te werk op je eigen machine, zo leer je deze het beste kennen. Je leert wat de perfecte maling is, hoeveel druk je moet uitoefenen tijdens het tempen, hoe de doorloop is en natuurlijk hoe hij smaakt. Vanaf nu zet jij de lekkerste koffie van de buurt!

Barista workshop horeca Arnhem

Ben je op zoek naar een barista workshop voor het personeel in jouw horecazaak? Bekijk dan onze barista workshop horeca in Arnhem eens. Deze workshop wordt op maat samengesteld en wordt in verschillende varianten aangeboden. Heeft jouw personeel het espresso zetten helemaal onder de knie maar ontbreekt het nog aan latte art skills? Dan ben je bij LeRine Coffee aan het juiste adres! Onze ervaren barista’s schenken zonder moeite de mooiste figuren en kunnen dit ook jouw personeel leren. In de horeca workshop Arnhem ligt de nadruk op het opschuimen van grotere hoeveelheden melk zodat je meerdere perfecte cappuccino’s tegelijk kunt zetten. Er wordt aandacht besteed aan het creëeren van het perfecte melkschuim, ook wel microschuim. Daarnaast ligt de focus ook op het efficiënt te werk gaan in de horeca als barista.

Barista workshop bij LeRine in Deventer

Je kunt een barista workshop ook volgen op onze workshop locatie in Deventer. De perfecte oplossing als je zelf geen espressomachine thuis hebt. Onze workshop ruimte in Deventer bevindt zich op nog geen uur rijden van Arnhem. Wij hebben hier mooie espressomachines staan waarop je volop kunt oefenen bij het leren zetten van de perfecte espresso of het schenken van latte art! De workshops worden gegeven in groepsverband van twee tot zes personen. Een barista workshop thuis Arnhem volg je maximaal met z’n tweeën.