Espresso in een espresso glas op een Sage espresso machine

Barista workshop in Zwolle en omgeving

Als je uit de omgeving van Zwolle komt, weet je dat er verschillende plekken zijn waar je terecht kunt voor een goede kop specialty koffie. Maar wat nog beter is: vanuit huis genieten van de lekkerste espresso of koffie. Na een barista workshop Zwolle kun je aan de slag als heuse thuisbarista en hoef je niet meer verplicht je huis uit voor een perfecte espresso!

LeRine barista workshop Zwolle

Bij LeRine zijn we gek op koffie, op het verhaal, de variëteit en natuurlijk de smaak. Daarom geven wij verschillende barista workshops op onze locaties in Deventer, gelegen op minder dan een uur rijden vanaf Zwolle, en Haarlem. Onze barista vertelt jou vol passie over de herkomst van koffie, laat je verschillende koffiesoorten proeven en geeft je tips om zelf op de machine aan de slag te gaan. Je kunt bij ons terecht voor zowel workshops in Deventer of Haarlem als voor privé workshops op locatie. Onze professionele barista’s geven ook workshops aan ervaren horecapersoneel waarbij extra aandacht wordt besteed aan de workflow. Na een barista workshop horeca kunnen alle gasten genieten van een heerlijk kopje koffie of een mooie cappuccino voorgeschoteld krijgen. De datum en tijd voor de horeca workshop wordt in overleg besproken.

Barista workshop locatie en datum

Onze workshoplocaties zijn gevestigd in Deventer en Haarlem. Onze mooie ruimtes zijn ingericht voor het geven van workshops waarbij je leert werken op een van de espressomachines die wij hebben staan. De datum en tijd van de barista workshop Zwolle worden in overleg bepaald. De workshops worden gegeven in groepen van minimaal 2 personen en maximaal 6 personen.

Barista workshop bij jou thuis in Zwolle

De barista workshop in Zwolle kan ook bij jou thuis gegeven worden als je een eigen espressomachine hebt. Tijdens deze workshop ga je verder in op het finetunen van het espresso zetproces op jouw machine. In tegenstelling tot de basis barista workshop in omgeving Zwolle, biedt de barista workshop bij jou thuis in Zwolle alle ruimte om specifieke vragen te stellen. Daar is alle tijd voor, omdat een thuisworkshop met maximaal twee personen in totaal gevolgd kan worden. Het is de ideale training voor de koffieliefhebber die al meer ervaring heeft met espresso en een eigen espressomachine thuis heeft staan.