Barista workshop in Utrecht en omgeving

In de omgeving van Utrecht vind je veel gezellige koffietentjes. Maar zelf écht goede koffie zetten en daar thuis van genieten, dat overtreft alles! Of je nu een ervaren barista bent of simpelweg een groot koffieliefhebber; in een barista workshop Utrecht leer jij de perfecte espresso zetten.

LeRine barista workshops

Een barista workshop in omgeving Utrecht volg je bij ons op locatie in Deventer of Haarlem. Onze workshop locatie is speciaal ingericht op het geven van koffie workshops met mooie espresso machines waar je zelf ook mee aan de slag gaat. Bij LeRine zijn we gek op koffie en nemen we je graag mee in de wereld van de barista. Van de herkomst van koffie tot de variëteit van bonen en de rijke smaak die je in een espresso vindt. Onze barista vertelt jou hier vol passie over tijdens een uitgebreide koffie workshop. Naast informatie over verschillende bonen, brandingen en zetmethodes, ga je natuurlijk ook zelf aan de slag met het zetten van de perfecte espresso.

Barista workshop Utrecht

Ben je een echte koffieliefhebber en wil je graag meer leren over koffie en zelf écht goede espresso leren zetten? Dan is een basis barista workshop misschien wat voor jou. In een groep van minimaal 2 en maximaal 6 mensen duik je in de wereld van koffie. Natuurlijk is zelf genieten van onbeperkt koffie hier ook onderdeel van. In een koffie workshop krijg je zowel informatie als praktische tips die je meteen in de praktijk kunt brengen bij het oefenen op onze espressomachines. Als je eerder een basis barista workshop hebt gevolgd, bekijk dan onze workshop latte art of de privé workshop eens. Bij een latte art workshop in Utrecht ligt de focus op melk opschuim technieken en natuurlijk het schenken van latte art figuren. Drink je liever geen koemelk? De latte art workshop is ook te boeken met plantaardige melkvervangers. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Barista workshop bij jou thuis in Utrecht

Heb jij thuis een mooie espressomachine staan en ben je gevorderd in het zetten van espresso? Dan kun je er ook voor kiezen om een barista workshop thuis in Utrecht te volgen. Omdat dit een één op één training is, is er alle ruimte voor specifieke vragen over het espresso zetproces of jouw espresso machine. De privé barista workshop kan door maximaal twee personen gevolgd worden. Wij leren jou hoe je zonder overbodige accessoires álles uit je espressomachine haalt.