Doorgaan naar inhoud
Barista workshops
Uitvouwen
Basis barista workshop
Barista workshop bij jou thuis
Privé barista workshop
Horeca barista training
Onze Barista’s
Evenementen
Uitvouwen
Over onze Koffie Kar
Kennisbank
Community
Uitvouwen
Blogs
Recepten
Shop
Uitvouwen
Workshops
Koffiebonen
Servies
Machines en tools
Uitvouwen
Espressomachines
Reinigingsproducten
LeRine Cadeaubon
Merchandise
Zoeken
Toggle menu
Home
/
Espresso
Espresso
Waarom gemalen koffie aanstampen?
Door
Lisa Narh
31/01/2025
04/02/2025
Wat is blonding?
Door
Isabelle van der Horst
20/09/2024
08/01/2025
Wat doet een WDT-tool?
Door
Lisa Narh
26/03/2024
06/09/2024
Waarom loopt mijn espresso te langzaam door?
Door
Lisa Narh
21/02/2024
17/06/2024
Waarom loopt mijn espresso te snel door?
Door
Lisa Narh
12/02/2024
06/09/2024
10 Tips voor een perfecte espresso
Door
Isabelle van der Horst
14/08/2023
24/10/2024
Hoe zet je de lekkerste espresso thuis?
Door
Isabelle van der Horst
02/02/2023
17/06/2024
Wat is pre-infusie?
Door
Isabelle van der Horst
03/11/2022
06/09/2024
Wat is een naked portafilter?
Door
Isabelle van der Horst
25/08/2022
06/09/2024
So.. now it's time for coffee
So.. now it's time for coffee
Paginanavigatie
1
2
Volgende pagina
Volgende
Scroll naar boven
Scroll naar boven
Barista workshops
Toggle submenu
Uitvouwen
Basis barista workshop
Barista workshop bij jou thuis
Privé barista workshop
Horeca barista training
Onze Barista’s
Evenementen
Toggle submenu
Uitvouwen
Over onze Koffie Kar
Kennisbank
Community
Toggle submenu
Uitvouwen
Blogs
Recepten
Shop
Toggle submenu
Uitvouwen
Workshops
Koffiebonen
Servies
Machines en tools
Toggle submenu
Uitvouwen
Espressomachines
Reinigingsproducten
LeRine Cadeaubon
Merchandise
Winkelmand
Over LeRine
Toggle submenu
Uitvouwen
Samenwerken met LeRine
Contact
Toggle menu sluiten
Zoeken naar:
Zoeken