Dé Specialty Coffee hotspots van Berlijn

Op vakantie verlang je weleens naar die vertrouwde koffie van thuis. Zeker een koffie to go is heerlijk tijdens een lange wandeling of wanneer je op weg bent naar die ene hotspot. Speciaal voor jou als koffieliefhebber hebben wij de lekkerste koffie in verschillende steden op een rijtje gezet. We kijken natuurlijk ook naar de beste plekken voor wat lekkers bij de koffie. Deze week is het de beurt aan de urban hoofdstad van Duitsland, Berlijn.

Benedict

Bij Benedict kun je er rekening mee houden dat er tijdens de weekenddagen een enorme rij staat. Als je een beetje rustig wil zitten en gelijk plek wil hebben kun je het beste reserveren, of een doordeweekse dag uitkiezen. Benedict is beroemd om de uitbundige ontbijt- en brunchgerechten. Grote stapels pancakes, avocado toast en natuurlijk: Eggs Benedict. Maar ook de koffie is erg lekker hier. Perfecte start van de dag!

Nog een tip: vergeet bij het weggaan niet nog een koffie to go mee te nemen bij het het aparte koffiehoekje.

The Barn Berlin

The Barn is één van de bekendste specialty coffee café’s van Berlijn. Bij The Barn kun je er zeker van zijn dat de barista’s achter de bar alles van koffie afweten en altijd het perfecte kopje koffie serveren. Er zijn meerdere cafés te vinden in het centrum en elk ziet er even mooi en gezellig uit. Ook bij veel andere restaurants en café’s in Berlijn en andere (Europese) steden kun je de koffie van The Barn proeven. Je kunt ook een zakje vers gebrande bonen voor jezelf meenemen!

Dus heb je zin in een goede kop specialty coffee, dan is dit the place to be in Berlijn!

Zeit für Brot

Zeit für Brot is een hele fijne plek waar je heerlijk kan zitten met een goede koffie en versgebakken brood. Er zijn meerdere locaties van Zeit für Brot en bij de meeste locaties kijk je zo de bakkerij in. De broden, croissants en niet te vergeten de verschillende soorten cinnamon rolls worden dagelijks vers gemaakt. Zeit für Brot is het perfecte voorbeeld dat een keten niet saai hoeft te zijn. Bij elke locatie kun je heel fijn zitten en goede producten bestellen voor ontbijt, lunch en natuurlijk midday-snack.


Mis jij nog een koffiebar in dit rijtje, klopt er iets niet, of heb je suggesties voor een volgende stad, neem dan vooral contact met ons op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *