Espresso Martini a la LeRine

Wij hebben een draai gegeven aan het standaard Espresso Martini recept. De Vodka hebben we vervagen door Cognac en gemengd met Tia Maria Cold Brew en een dubbele espresso. De perfecte afsluiter van een diner.

Door de cocktail te schudden in een cocktailshaker creëer je een schuimkraag op de espresso martini. Hier blijven de koffieboontjes op drijven en geeft de romige smaak aan het drankje.

Espresso Martini a la LeRine

Totale bereidingstijd

5 min

Hoeveelheid

1 persoon

Espresso Martini à la LeRine recept

  • Cocktail shaker
  • Espressomachine
  • Martini glazen
  • 50 ml espresso (dubbele espresso) van LeRine koffiebonen
  • 30 ml Tia Maria Cold Brew Coffee Liquor
  • 20 ml Cognac V.S.
  • 2 ijsblokje
  1. Zet de espresso’s met je espressomachine.
  2. Voeg alle ingrediënten toe aan de cocktailshaker en shake de inhoud totdat de ijsklontjes zijn opgelost.
  3. Giet de cocktail in het Martini glas.
  4. Garneer met twee espresso boontjes.
  5. Cheers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *