Twee kopjes koffie waarvan eentje met latte art en de andere een mooie espresso

Barista workshop in Enschede en omgeving

Wat is er beter dan specialty coffee drinken bij jouw favoriete koffietentje in Enschede? Zélf specialty coffee kunnen zetten en daar ook thuis van kunnen genieten! Drink je graag een bakkie maar wil je leren hoe je goede koffie zet als een echte barista? Volg dan een barista workshop Enschede bij LeRine en stap in de wereld van koffie. Leer van een professionele barista over de herkomst van koffie, leer espresso proeven en zet een perfecte espresso!

LeRine barista workshops

Leer tijdens een barista workshop in Enschede en omgeving alles over koffie. We geven de trainingen op onze workshoplocatie in Deventer waar je espresso leert zetten op een professionele espresso machine. Onze barista neemt je mee in de wereld van koffie en leert je de fijne kneepjes van het barista vak. Het leren kennen van verschillende bonen en zetmethodes, een cupping ronde waarbij je verschillende smaken leert herkennen en zelf achter de machine kruipen om de perfecte espresso te leren zetten; alles komt voorbij in de barista workshop Enschede. Zowel de beginnende als gevorderde (thuis)barista kunnen bij ons terecht voor een koffieworkshop. Of je nu een barista workshop thuis Enschede wilt volgen, of in een kleine groep op locatie in Deventer, als je barista workshop zegt, zeg je LeRine!

Barista workshop locatie en datum

Onze workshoplocatie is gevestigd in Deventer, op nog geen uur rijden van Enschede. Onze ruimte is ingericht voor het geven van workshops waarbij je leert werken op een prachtige espresso machine. De datum en tijd van de koffie workshop in Enschede worden in overleg bepaald. De workshops worden gegeven in groepsverband met een minimum van 2 personen en een maximum van 6 personen. Liever op je eigen espressomachine de perfecte espresso leren zetten, in jouw eigen gekozen gezelschap (max. 4 personen)? Dan is de barista workshop thuis misschien iets voor jou!

Latte art workshop Enschede

Kun jij al een perfecte espresso zetten en wil je leren hoe je die omtovert tot instagram-waardige cappuccino met latte art? Bekijk dan onze latte art workshops! In een latte art koffieworkshop leer je hoe je de perfecte gestoomde melk maakt. Het opschuimen van melk is vaak even oefenen en daar krijg je ook de ruimte voor tijdens de workshop. Onze barista leert je precies hoe je de melkkan moet plaatsen om het mooiste schuim te krijgen. Als je het melk opschuimen onder de knie hebt, is het tijd om latte art te gaan schenken!