barista workshop

in Almelo en omgeving

In de omgeving van Almelo zijn er genoeg leuke plekjes om een goed bakje specialty coffee te bestellen. Zoals The Coffee Central en De Koffiefabriek. Hierdoor hoef je gelukkig niet ver voor een overheerlijk kopje koffie. Maar zou je zelf ook willen leren hoe je nou echt goed koffie zet als een echte barista? Dan is een barista workshop misschien iets voor jou!

LeRine Barista workshops

Bij LeRine zijn we gek op koffie, op het verhaal, de vari√ęteit en natuurlijk de smaak. Onze barista’s vertellen jou hier dan ook vol passie over tijdens een uitgebreide workshop. Je leert bij ons alle kneepjes van het koffievak: de verschillende bonen en brandingen, zetmethodes en natuurlijk ga je ook zelf aan de slag met het zetten van de perfecte espresso.

Barista workshop locatie en datum

Onze workshoplocatie is gevestigd in Deventer. Onze mooie ruimte is ingericht voor het geven van workshops en je leert werken op een prachtige Vibiemme espresso machine. Datum en tijd worden in overleg bepaald. De workshops worden gegeven in groepsverband met een minimum van 2 personen en een maximum van 6 personen.

Barista workshop bij jou thuis in Almelo

Heb jij thuis een mooie espressomachine staan en zou je graag alle kneepjes van het vak op je eigen machine leren? Ook dat kan, dan komt onze barista graag een workshop bij jou thuis in Almelo geven.