ongebrande espressobonen

Barista workshop in Almelo en omgeving

In de omgeving van Almelo zijn er genoeg leuke plekjes om een lekkere espresso te bestellen. Maar je wil zelf ook zo’n perfecte espresso thuis kunnen maken! Daar gaan wij je bij helpen in deze barista workshop Almelo. Onze professionele barista leert jou de skills die je nodig hebt om jouw koffiemomentje in huis te halen.

LeRine barista workshops

Bij LeRine zijn we gek op koffie en de herkomst ervan, de variëteit en natuurlijk de smaak. Onze barista’s vertellen jou hier dan ook vol passie over tijdens een uitgebreide barista workshop Almelo. Je leert bij ons alle kneepjes van het koffievak: de verschillende bonen en brandingen, zetmethodes en natuurlijk zelf espresso zetten. ga je ook zelf aan de slag met het zetten van de perfecte espresso. Deze barista workshop kun je bij jou thuis volgen in Almelo of op onze trainingslocatie in Deventer of Haarlem.

Barista workshop locatie en datum

Onze workshoplocaties zijn gevestigd in Deventer en Haarlem. Onze mooie ruimtes zijn ingericht voor het geven van workshops en je leert werken op een prachtige espresso machine. Datum en tijd worden in overleg bepaald. De workshops worden gegeven in groepsverband met een minimum van 2 personen en een maximum van 6 personen. Wil je graag een koffieworkshop volgen in je eigen gezelschap van 1 tot 2 personen? Dan is een privé barista workshop misschien iets voor jou. Deze workshop wordt geheel aan jouw wensen aangepast en biedt de mogelijkheid om al je vragen te stellen.

Barista workshop bij jou thuis in Almelo

Heb jij een mooie espressomachine en wil je een barista workshop Almelo volgen vanuit huis? Ook dat kan, want wij verzorgen ook een workshop bij jou thuis in Almelo. Tijdens deze één op één koffie workshop gaan we aan de slag met het goed afstellen van jouw espressomachine en bonenmolen. We leren je hoe je zonder veel overbodige accessoires zelf de perfecte espresso zet. Want daar geloven wij in bij LeRine: de perfecte espresso zetten hoeft niet moeilijk te zijn!