verschillende koffies bij elkaar op een plateau

Barista workshop in Amersfoort en omgeving

Zou je zelf ook willen leren hoe je echt goede koffie zet, net als een barista? Dan is een barista workshop Amersfoort iets voor jou! In deze koffieworkshop leer jij de fijne kneepjes van het barista vak. Van de herkomst van koffie tot espresso proeven; in de barista workshop nemen wij je mee in de wereld van koffie.

Barista workshop op locatie

Onze workshoplocaties zijn gevestigd in Deventer en Haarlem. Onze mooie ruimtes zijn ingericht voor het geven van workshops en je leert werken op een hoogwaardige espresso machine. De datum en tijd van de barista workshop worden in overleg bepaald. De workshops worden gegeven in groepsverband met een minimum van 2 personen en een maximum van 6 personen.

LeRine barista en koffie workshops

Wij bieden barista en koffie workshops aan voor zowel de beginnende thuisbarista als de professionele barista. Werk je in de horeca of heb je een eigen horecazaak en wil je jouw gasten écht goede koffie serveren? In onze horeca barista training worden de vaardigheden van jouw medewerkers in groepjes van maximaal vier personen bijgespijkerd. In de latte art – horeca training leggen we de nadruk op het opschuimen van verschillende soorten melk en het schenken van latte art figuren. De gevorderde barista – horeca training gaat dieper in op het zelfstandig afstellen van de bonenmolen en espressomachine en is de verdiepende variant op de basis barista – horeca training. Je vraagt gemakkelijk een offerte op maat aan waarin je jouw trainingsvoorkeur kunt aangeven. Weet je niet zeker welke training het meest geschikt is? Neem dan contact met ons op zodat wij je hierbij kunnen helpen. 

Barista workshop bij jou thuis in Amersfoort

Wil je graag een barista workshop Amersfoort volgen, maar wil je dit doen vanuit huis? Dat is ook een mogelijkheid! Als je thuis een espressomachine hebt staan waarop je koffie wilt leren zetten als een barista, is een workshop bij jou thuis in Amersfoort misschien iets voor jou. In een barista workshop bij jou thuis leer je alle vaardigheden aan op jouw eigen espressomachine en volg je de workshop alleen of met 1 ander persoon uit jouw eigen gezelschap.