glas met een versgezette espresso

Barista workshop in Arnhem en omgeving

In de omgeving van Arnhem zijn er veel leuke koffietentjes waar je specialty coffee kunt bestellen. Wij begrijpen het als je die fijne sfeer ook in huis wilt halen. Heb je een mooie espressomachine staan, maar weet je niet hoe je deze moet gebruiken of wil je graag de fijne kneepjes van het barista vak leren? Dan is een barista workshop iets voor jou!

LeRine barista workshops omgeving Arnhem

Bij de barista workshop Arnhem nemen wij je mee in de wereld van de barista. Naast praktische vaardigheden zoals het voorbereiden van de gemalen koffie in de portafilter, brengen wij je van alles bij over koffie. Van de herkomst van koffie tot de smaken en variëteit aan koffiebonen, brandingen en zetmethodes. We laten je verschillende koffies proeven en helpen je bij het vinden van de koffiebonen die bij jou passen. En je gaat natuurlijk ook zelf aan de slag met het zetten van de perfecte espresso. Dit alles vanaf onze trainingslocatie in Deventer, op minder dan een uur rijden van Arnhem.

Barista workshop locatie en datum

Deventer is onze uitvalsbasis waar wij een mooie workshoplocatie hebben. Deventer ligt op minder dan een uur rijden van Arnhem. Onze trainingsruimte is uitgerust met een prachtige espresso machine. Je leert espresso zetten op deze professionele espressomachine en kunt natuurlijk genieten van lekkere kopjes koffie of cappuccino die wij voor je maken. De datum en tijd van een barista workshop Arnhem worden in overleg bepaald. De workshops worden gegeven in groepsverband met een minimum van 2 personen en een maximum van 6 personen.

Barista workshop bij jou thuis in Arnhem

Naast de barista workshop in omgeving Arnhem, kun je bij ons terecht voor nog veel meer koffieworkshops. We komen zelfs met alle liefde bij jou thuis een training geven op jouw eigen espressomachine. Bij de barista workshop thuis in Arnhem leer je hoe je jouw espressomachine en koffiemolen moet afstellen. Je leert dit aan de hand van het proeven van de espresso, zodat je geen onnodige accessoires nodig hebt om de perfecte espresso te kunnen zetten. Iedereen kan thuis genieten van specialty coffee zonder veel moeite! Ben je op zoek naar een barista training voor in de horeca? Onze horeca barista workshops zijn perfect als jij jouw medewerkers als echte barista’s wilt inzetten. Weet je nog niet of je een horeca basis, latte art of gevorderde training wilt boeken? Neem contact op om te bespreken welke horeca barista workshop het beste bij jou past.